Siirry sisältöön

Hae sivustolta

Sivu:

Uratarina Sonja Veija

Meidän leijonalauma – intistä varuskuntaravintolaan kokiksi  Sattuma kuljetti kokin ammattiin  Iloinen ja toimeen reippaasti tarttuva Sonja Veija kertoo tulleensa ravintola-alalle niin sanotusti elämän virran mukana vaikkei nuorempana erityisesti kokin ammatista haaveillutkaan.   “Minua pyydettiin liikenneaseman keittiöön töihin; siellä opiskelin oppisopimuksella kokiksi. Opiskelun ohella tein myös juhlapalvelukeikkoja. Ensin tein ruuat ja sitten tarjoilin. Siinä opin monipuolisesti juhlavien … Lue lisää

Sivu:

Leijonalaisten päivä 10 -teemalla

Vietimme Leijonalaisten päivä -henkilöstöjuhlaa 10-vuotissynttäreiden merkeissä huhtikuun loppupuolella. Helsinkiin saapui yli 200 Leijonan työntekijää eripuolilta Suomea viettämään yhteistä syntymäpäiväjuhlaa. Jälleennäkeminen oli silminnähden riemukas koska kasvokkain kohtaamiset ovat olleet koronavuosina vähissä meillä kaikilla. Ennen varsinaista juhlatilaisuutta kokoonnuimme hauskaan ja räväkkään tiimityöpajaan. Ryhmätöiden, keskustelujen ja harjoitusten välillä nautimme herkullisen lounaan ja välipalan. Päivän kääntyessä iltaan kokoonnuimme juhla-aterialle, … Lue lisää

Sivu:

Ruokavuosikymmenen historia Leijonassa

Noppasoppaa, pataljoonakeittoa ja everybodya? Herkkuja vuosikymmenten takaa, jotka elävät enää vain muistoissa. Nykypäivän varuskuntaruokailu muistuttaa laadukkaan opiskelijaravintolan tarjontaa. Kuitenkin, vielä vajaa vuosikymmen sitten ruokalistoillamme oli tarjolla myös maksa-, ja kaaliruokia, sekä useita eri silakkaruokia. Selväksi kävi, että perinneruokiin kohdistuva nostalgiabuumi ei aivan tavoittanut varusmiehiä, vaan koettiin, että nämä klassikot ovat jo mennyttä aikaa. Kotiruokia suositaan … Lue lisää

Sivu:

Leijona 10 vuotta

Puolustusvoimien, Rikosseuraamuslaitoksen ja muiden tärkeiden valtion kohteiden ruokapalveluista huolehtiva Leijona Catering Oy viettää vuonna 2022 kymmenvuotisjuhliaan. 

Artikkeli:

Osaavat ja osallistuvat ihmiset

Leijonalla herkullista ruokaa ja asiakkaiden, sekä jokaisen meidän leijonaisen päivän parhaita hetkiä ovat tekemässä osaavat ja osallistuvat ihmiset. Meillä Leijonassa työskentelee tällä hetkellä reilusti yli 500 työntekijää, ja lauma onkin kasvanut jo todella isoksi. Otamme jatkossakin avosylin vastaan jokaisen uuden leijonalaisen ja pidämme yhdessä huolta siitä, että hän viihtyy talossa. Lupaamme, että uutena leijonalaisena saat … Lue lisää

Sivu:

Vapaaehtoiseksi Leijonaan

Vapaaehtoisena Sinulla on mahdollisuus sitoutua tehtäviin, joiden tavoitteena on täydentää Leijona Catering Oy:n resursseja poikkeusoloissa. Tarvetta on kokeille, ravintolatyöntekijöille, varastotyöntekijöille ja avustavalle henkilöstölle. Mihin vapaaehtoisia tarvitaan? Jos Puolustusvoimat kohottaisi valmiuttaan, Leijonan varuskuntaravintoloissa tarvittaisiin hetkellisesti sitoutuneita vapaaehtoisia nykyisen henkilöstön lisäksi. Leijona perehdyttää vapaaehtoisia tehtäviin yhteistyössä Naisten Valmiusliiton ja MPK:n kanssa. Sitoutumiseen riittää kiinnostus tehtäviin, hygieniapassi sekä … Lue lisää

Artikkeli:

Varuskuntaravintoloissa tehtäviä vapaaehtoisille

Vapaaehtoisilla on mahdollisuus sitoutua tehtäviin, joiden tavoitteena on täydentää Leijona Catering Oy:n henkilöstöresursseja erilaisissa turvallisuustilanteissa. Tarvetta on kokeille, ravintolatyöntekijöille, varastotyöntekijöille ja muulle avustavalle henkilöstölle. Yhteistyö on osa maanpuolustusjärjestöjen ja Leijona Cateringin normaalia rauhanajan valmius- ja varautumissuunnittelua. Leijona Catering Oy, Naisten Valmiusliitto ry ja Maanpuolustuskoulutus (MPK) käynnistivät alkuvuodesta 2021 varautumisen pilottihankkeen. Hanke käynnistyi kartoituksella, jossa Naisten … Lue lisää

Artikkeli:

Päivän paras hetki

Leijona haluaa tarjota asiakkailleen yhden päivän parhaista hetkistä, ja sitä kautta luoda eväät hyvään elämään. Työtä tehdään suurella sydämellä ja toimintaa kehitetään jatkuvasti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Mitä kaikkea päivän paras hetki sitten oikein tarkoittaa, kuinka se luodaan?  Päivän paras hetki voi yhdelle olla se, kun herää virkeänä ja nauttii aamukahvin kevätauringon pilkistäessä verhon … Lue lisää

Artikkeli:

Leijonan vuosikertomus 2021 julkaistu

Vuosi 2021 oli Leijona Catering Oy:n kymmenes toimintavuosi. Yhtiön vuosikertomus, joka tiivistää keskeiset tapahtumat ja aiheet, on luettavissa nyt.   Leijona Cateringin vuosikertomus 2021 on julkaistu osoitteessa:  https://leijonacatering.fi/leijonan-vuosi-2021/ sisältäen kuvauksen Leijonan vastuullisuustoimenpiteistä.  – Vuonna 2021 jatkoimme Leijonassa jo edellisvuonna tutuksi käyneillä koronatilanteen määrittelemillä linjoilla. Pitkittyneessä koronatilanteessa Leijonan häiriötilanteiden sietokyky on jatkunut erinomaisena turvaten yhtiön kannattavuuden, vakavaraisuuden … Lue lisää

Sivu:

Ei ruokahävikille

Pitkäjänteistä työtä hävikin vähentämiseksi  Ruokahävikin vähentäminen on yksi Leijonan resurssiviisauden kulmakivistä. Järjestelmällinen työmme hävikin vähentämiseksi alkoi vuonna 2017. Ruuanvalmistushävikin määrää mittaamme kuukausittaisina keskiarvoina grammoina ruokailijaa kohden ja jokaisella ravintolalla on oma tavoitteensa.   Hävikki ruokajärjestelmän eri vaiheissa on suuri haaste niin ympäristövaikutustensa kuin taloudellisen tehokkuuden näkökulmasta. Meistä jokainen voi omassa työssään ja arjessaan vaikuttaa sen vähentämiseen. … Lue lisää