Leijona on yksi Suomen Parhaista Työpaikoista - Leijona Catering Siirry sisältöön

Leijona on yksi Suomen Parhaista Työpaikoista

Leijonalle myönnettiin viidentenä vuotena peräkkäin kansainvälinen Great Place to Work® -sertifikaatti lokakuusta 2023 alkaen. Tämän lisäksi Leijona on yksi Suomen Parhaista Työpaikoista™ vuonna 2024.

Great Place To Work (GPTW) tutkii Suomessa vuosittain noin 150 organisaatiota, joissa työskentelee yhteensä noin 30 000 työntekijää. GPTW myöntää kriteerien täyttyessä tutkituille organisaatioille Great Place To Work -sertifioinnin™. Sertifioiduista organisaatioista 50 henkilöstötutkimuksessa korkeimmat pisteet saanutta julkaistiin Suomen Parhaat Työpaikat™ 2024 -listalla tänään 20.3.2024. Leijona Cateringin sijoitus on upeasti yhdeksäs suurten yritysten sarjassa.

Leijona Cateringin työntekijöistä 74 % sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %. Leijonassa kahdeksan vastaajaa kymmenestä on sitä mieltä, että ”tänne on kiva tulla töihin”. Yhteisöllisyys, uskottavuus ja kunnioitus koettiin vastausten perusteella eniten merkityksellisiksi Leijonassa.

Työntekijät ovat kommentoineet GPTW-tuloksissa Leijonasta muun muassa näin:

Tärkeää isänmaallista työtä: ”Yhteiskunnallisesti erittäin merkittävää työtä, jonka kautta on mahdollista vaikuttaa asiakkaidemme hyvinvointiin.”

Uniikki työ ja työympäristö: ”Maastoharjoitukset ovat hienoja kokemuksia, niissä voi päästä näkemään paljon harjoituksen meininkiä ja voi ymmärtää ihan uudella lailla mitä ja miksi mitäkin tehdään. Niissä oma työpanos tuntuu todella merkitykselliseltä.”

Letkeä leijonalauma: ”Meillä on työpaikalla usein hyvä ilmapiiri kiireestä huolimatta ja työporukassamme myös on huumori arvostetussa asemassa. Harvoin on päiviä, kun ei tulisi naurettua vitseille tai itsekin niitä heitettyä. Pidän siitä, että jokainen saa olla semmoinen kuin on, myös huonojen vitsiensä kanssa.”

Paikka Parhaiden Työpaikkojen listalla on tutkimustietoon perustuva tunnustus Leijonan menestyksestä ja työpaikkamme erinomaisuudesta. Leijonan yrityskulttuurin ainutlaatuisuus rakentuu merkityksellisen työn ja henkilöstön tasa-arvoisen kohtelun perustalle. Leijonassa on toimivat johtamiskäytännöt Leijonan tapaa johtaa -mallin mukaisesti.

#ParhaatTyöpaikat24 ja #ParasTyöpaikka #GreatPlaceToWork

Lisätiedot: Leijona Catering Oy, henkilöstö- ja viestintäjohtaja Anu Takanen, p. 010 4320 150

Leijona Catering Oy on ruokapalveluihin erikoistunut yhtiö, jonka kaikki osakkeet omistaa Suomen valtio. Leijona Catering Oy:n liiketoiminta koostuu Puolustusvoimien strategisesta kumppanuudesta, Rikosseuraamuslaitoksen ruokapalvelusta sekä muiden turvallisuuskriittisten asiakkaiden ja valtionhallinnon kohteiden ravintolatoiminnasta. https://leijonacatering.fi/