en
sv

Luomme eväitä hyvään elämään

Vastuullisuus on yksi Leijonan arvoista ja kiinteä osa yhtiömme toimintaa. Vastuullinen toimintatapa ja ympäristön huomioon ottaminen on sisäänleivottu kaikkeen työhömme. Olemme sitoutuneet vähentämään ympäristövaikutuksia koko ruokaketjussa. Tunnemme vastuumme työyhteisönä ja kumppanina sekä ruoka-alan osaajana ja kehittäjänä. Vastuullisuustyömme tavoitteena on edistää yhdenvertaisia mahdollisuuksia hyvinvointiin, resurssiviisasta taloutta ja hiilineutraalin yhteiskunnan toteutumista. Työn edistymistä seuraamme hyödyntäen kansainvälistä Global Reporting Initiative (GRI) -ohjeistoa. Toimintamme arvioidaan vuosittain ISO 14001 ja ISO 9001 -standardien mukaisesti.

Me Leijonassa luomme eväitä hyvään elämään. Se tarkoittaa meille sitä, että näemme työmme vaikutusten koskettavan henkilökuntamme ja asiakkaittemme lisäksi vahvasti myös koko yhteiskuntaa. Terveellisten ruokailutottumusten ja elämäntapojen edistäminen vahvistaa hyvinvointia pitkälle tulevaisuuteen, sukupolvesta toiseen. 

Olemme sitoutuneet YK:n Agenda2030-tavoitteisiin yhdenvertaisuuden, resurssien järkevän käytön ja luonnonvarojen kunnioittamisen näkökulmasta. Saavutamme tavoitteemme yhteistyössä kumppaniemme ja asiakkaittemme kanssa, etsien ennakkoluulottomasti uudenlaisia tapoja tehdä tuttuja asioita.