You searched for - Sivu 3 17:stä - Leijona Catering Siirry sisältöön

Hae sivustolta

Artikkeli:

Kajaanin varuskuntaravintola Hoikanhovi uudistettiin – moderneissa tiloissa valmistetaan ja tarjotaan ruokaa neljästi päivässä yli parille tuhannelle Kainuun prikaatin varusmiehelle

Puolustushallinnon tiloista vastaava Puolustuskiinteistöt on toteuttanut Leijona Cateringille Kajaanin varuskuntaravintolan mittavan perusparannuksen. 1960-luvulla valmistunut betoniarkkitehtuuria edustava suojeltu rakennus on hankkeessa modernisoitu tarjoamaan viihtyisät, valoisat ja terveelliset tilat Kainuun prikaatin varusmiesten ja henkilökunnan ruokailulle.   Rakennus uudistettiin hankkeessa perusteellisesti, ja ravintolaan rakennettiin nykyaikaiset säilytystilat ja uusi lastausalue. Ravintolatoiminnan näkökulmasta muutoksista merkittävimpiä on uusi astianpalautuslinjasto, jossa robotti … Lue lisää

Sivu:

Kesä Leijonan hyvän ruuan erikoisjoukoissa

Kesän 2025 kesärekryt ovat päättyneet. Kiitos kaikille hakijoille! Löydät Leijonalla olevat avoimet tehtävät täältä. Kiinnostaako sinua ravintola-alan kesätyö ainutlaatuisessa työympäristössä, jonne harva pääsee? Hyvän ruuan erikoisjoukkolaisena kesän tehtäviin kuuluu: Oletko etsimämme erikoisjoukkolainen? Hae kesäksi hyvän ruuan erikoisjoukkoihin. Kesätyöpaikat on auki 2.3.2025 asti tai kunnes löydämme sopivan hakijan tehtävään. Seuraa erikoisjoukkolaisten arkea myös somessa: Sinä kysyit, … Lue lisää

Artikkeli:

Tervetuloa ruokailemaan Leijonalle uudet varusmiehet

Uudet varusmiehet aloittavat palveluksensa maanantaina 8.1.2024. Me Leijonassa varmistamme yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa, että nuoret saavat vatsansa täyteen herkullista, turvallista ja terveellistä ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Varusmiesruokailu koostuu useista erityyppisistä aterioista; varuskunta-, maasto- ja kenttäateriat sekä mukaan otettavat ateriaratkaisut. Varusmiehet syövät varuskuntaravintoloissa ja maastossa koulutusaikataulunsa mukaisesti. Lisätietoja varusmiesruokailusta: https://leijonacatering.fi/varusmiesruokailu/ Asiakaspalaute on tärkeää ja tervetullutta Leijona Cateringin kaksi … Lue lisää

Artikkeli:

Päivällisruuan laatuvirhe 19. 12. 2023

Leijona Cateringin varuskuntaravintola Saharassa Santahaminassa tarjotusta päivällisruuan lisukkeesta on löytynyt kuollut pienjyrsijä 19.12.2023. Päivällisellä tarjottiin chili con carnea riisin ja höyrytettyjen kasvisten kera. Olemme äärimmäisen pahoillamme tapahtuneesta ja siitä, ettei päivällisruoka täyttänyt korkeita laatuvaatimuksia, joita asiakkaamme meiltä odottavat ja joihin olemme sitoutuneet. Tapahtumaan johtaneiden syiden selvittäminen on vielä kesken. Ruuanvalmistuksessa käytetyn raaka-aineen kohdalla tapahtunut virhe … Lue lisää

Artikkeli:

Ennallistamalla ruokalautaselle voi saada 50 vuotta lisäaikaa

Leijona on päättänyt yhteistyössä suomalaisen E.Ahlströmin kanssa ennallistaa henkilöstöravintoloissaan käytössä olevia lautasia. Lautasien uudistaminen aloitetaan Suomenlinnasta Merisotakoulun ravintola Hilmassa joulukuussa 2023. Leijona Cateringin ravintoloissa kautta maan on käytössä tuhansia posliinilautasia. Leijona valmistaa keskimäärin 70 000 ateriaa päivässä, mikä vaatii kaikilta astiamateriaaleilta turnauskestävyyttä. – Täällä Hilman henkilöstöravintolassa lautaset ovat kovassa käytössä. Vuosien ahkeran käytön aikana suuri … Lue lisää

Artikkeli:

Leijonalle jälleen Great Place to Work® -sertifikaatti

Leijonalle on myönnetty viidentenä vuotena peräkkäin kansainvälinen Great Place to Work® -sertifikaatti lokakuusta 2023 alkaen.  Leijonalaisten työpaikalleen antama arvio nousi viime tutkimuskerrasta. Leijonassa kahdeksan vastaajaa kymmenestä on sitä mieltä, että ”tänne on kiva tulla töihin”. Yhteisöllisyys, uskottavuus ja kunnioitus koettiin vastausten perusteella eniten merkityksellisiksi Leijonassa. Great Place to Work® -sertifiointiprosessi on sellainen, että yrityksen henkilöstö vastaa kyselyyn ja … Lue lisää

Artikkeli:

Leijona Cateringin toimitusjohtaja vaihtuu

Leijona Catering Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 1.1.2024 alkaen. Leijona Catering tiedottaa, että perustamisesta lähtien pitkään yhtiötä johtanut Ritva Paavonsalo jää eläkkeelle ja yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu diplomi-insinööri Nina Mähönen. Nina Mähönen aloittaa Leijonalla 1. päivä marraskuuta ja Paavonsalo perehdyttää hänet tehtäväänsä. Paavonsalo jatkaa toimitusjohtajana 31.12.2023 saakka ja 1.1.2024 Mähönen aloittaa työnsä toimitusjohtajana. Paavonsalo on vielä … Lue lisää

Artikkeli:

Yhteiskunnallinen asetelma ja vastuullinen toimintatapa

Vastuullinen kumppanuus Vahva kotimainen ruuantuotanto on huoltovarmuuskysymys ja siksi elintärkeä Leijonan asiakkaille. Meillä huoltovarmuus merkitsee varautumista kaikenlaisiin olosuhteisiin: myös poikkeaviin oloihin, jolloin ruokaketjua tai palvelun tuottamista syystä tai toisesta uhkaa jokin häiriö. Yleensä työpäivä varuskuntaravintolassa rullaa kuten on suunniteltu. Sitten on myös päiviä, jolloin tilanteet vain muuttuvat peräjälkeen: heti aamusta saattaa yllättäen tulla kabinettiin tilaus tai … Lue lisää

Artikkeli:

Varusmiesten iltapala uudistui

Puolustusvoimien ruokapalvelun iltapala on uudistunut aiempaa monipuolisemmaksi javarusmiesten hyvinvointia edistäväksi. Iltapala on otettu käyttöön kesäkuussa ennensaapumiserän 2/2023 palvelukseen astumista. Puolustusvoimien ruokapalvelusta vastaava Leijona Cateringin toteuttaa säännöllisin väliajoinasiakastyytyväisyyskyselyitä varusmiesten keskuudessa. Varusmiehet ovat tutkimusten mukaantoivoneet intin iltapalalle lisää tuoreita hedelmiä, lämmintä leipää ja monipuolisempiaproteiinipitoisia tuotteita. Leijona Catering on nyt vastannut varusmiesten toiveeseen suunnittelemalla uuden ruokalistanvaruskuntaravintolassa nautittavalle iltapalalle. … Lue lisää

Artikkeli:

Tervetuloa ruokailemaan Leijonalle uudet varusmiehet

Uudet alokkaat aloittavat palveluksensa maanantaina 3. heinäkuuta saapumiserässä 2/23. Me Leijonassa varmistamme yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa, että nuoret saavat vatsansa täyteen herkullista ja terveellistä ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Varusmiesruokailu koostuu useista erityyppisistä aterioista; varuskunta-, maasto- ja kenttäateriat sekä mukaan otettavat ateriaratkaisut. Varusmiehet syövät varuskuntaravintoloissa ja maastossa koulutusaikataulunsa mukaisesti. Lisätietoja varusmiesruokailusta: https://leijonacatering.fi/varusmiesruokailu/ Asiakaspalaute on tärkeää ja tervetullutta Leijona … Lue lisää