en
sv

Ajankohtaista

Leijona Catering Oy:n yt-neuvottelu lisälomautuksia koskien päättyi

Vallitsevan koronavirustilanteen ja kolmen opiskelija- ja henkilöstöravintolan toimintaan liittyvien järjestelyjen vuoksi Leijona Catering Oy:ssä 3.6.2020 käynnistetty lisälomautuksia koskeva yhteistoimintaneuvottelu on päättynyt. Työnantajan päätöksen mukaan lomautettavia on 18 henkilöä. Leijona Catering Oy palvelee asiakkaansa sovitusti ja ruokapalvelun toiminta varmistetaan kaikissa olosuhteissa. Lomautus ei koske Rikosseuraamuslaitoksen tai Puolustusvoimien toimipaikkoja.

Leijona Catering Oy käynnistää kolmea opiskelija- ja henkilöstöravintolaa koskevat yt-neuvottelut lisälomautuksista

Vallitsevan koronatilanteen ja kolmen opiskelija- ja henkilöstöravintolan toimintaan liittyvien järjestelyjen vuoksi Leijona Catering Oy käynnistää yhteistoimintaneuvottelut lisälomautuksista. Yhteistoimintaneuvottelut koskevat kolmen ravintolan henkilöstöä, enimmillään 34 työntekijää. Mahdolliset lomautukset toteutettaisiin enintään 90 päivää kestävinä lomautuksina työn tilapäisen vähentymisen vuoksi. Lomautukset eivät koske Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen toimipaikkoja. Lisätietoja antaa: henkilöstöjohtaja Heidi Kolehmainen, p. 01043 20150

Suomen Leijonan komentajamerkki toimitusjohtaja Ritva Paavonsalolle

Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari Sauli Niinistö on päättänyt antaa 4.6.2020 Leijona Catering Oy:n toimitusjohtajalle Ritva Paavonsalolle Suomen Leijonan komentajamerkin. Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien kunniamerkkejä annetaan isänmaan palveluksessa ansioituneille kansalaisille tunnustukseksi huomattavista siviili- ja sotilasansioista. – Omistan tämän arvokkaan kunniamerkin kaikille leijonalaisille. En ole saavuttanut kunnianosoitusta yksin,

Leijona Catering Oy panostaa vahvasti vastuullisuuteen

Leijona Catering Oy on kilpailuttanut elintarvikehankintansa kuluneen kevään aikana aiempaa vastuullisempien valintojen takaamiseksi. Leijona Catering Oy on tiukentanut vaatimuksiaan erityisesti eläinten hyvinvoinnin, tuotteiden sertifioinnin ja elintarvikkeiden alkuperän jäljitettävyyden osalta. Elintarvikkeiden hankintaketjun vastuullisuutta tullaan kehittämään aktiivisesti tulevan sopimuskauden ajan. Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku jatkaa Leijonan elintarviketoimittajana uudella sopimuskaudella, joka alkaa 1.6.2020​. – Suunnitelmallisella yhteistyöllä voimme hankkia

Leijonan Catering Oy:n johtoryhmä uudistuu

Leijona Catering Oy:ssä suunnataan nyt uudistunein voimin ja luottavaisin katsein kohti tulevaa. ​ Leijona Catering Oy:n uutena kehitysjohtajana aloitti 1.4. Niko Halonen. Halosella on pitkä kokemus liiketoiminnan kehittämisestä sekä digitaalisesta tuotekehityksestä. Yhtiön talousjohtajaksi nimitetty Soile Rissanen palaa takaisin Leijonaan elokuun alussa 2020, jolloin johtoryhmä täydentyy vahvalla talousjohtamisen osaamisella. Leijonan johtoryhmä 10.8.2020 alkaen Toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo

Leijona Catering Oy:n yhteistoimintaneuvottelut päättyivät

Leijona Catering Oy:n yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Asiakkaiden palvelutarpeen muutoksista sekä onnistuneista työjärjestelyistä johtuen henkilöstön lomauttamistarve on aiempaa arviota pienempi, koskien työnantajan päätöksen mukaan alle 50 työntekijää. Leijona Catering Oy:n asiakkaat palvellaan sovitusti ja ruokapalvelun toiminta varmistetaan kaikissa olosuhteissa. Lomautusten myötä yhtiö minimoi koronavirusepidemian aiheuttamat taloudelliset vaikutukset ja varmistaa tulevaisuuden työpaikat Leijona Catering Oy:ssä.

Leijona Catering Oy:n hallitus on nimitetty

Leijona Catering Oy:n yhtiökokous valitsi uuden hallituksen 18.3 alkaen. Hallituksessa jatkavat hallitusammattilainen Riitta Laitasalo (hallituksen puheenjohtaja), kenraaliluutnantti Timo Rotonen (varapuheenjohtaja), Alko Oy:n talousjohtaja Anton Westermarck ja neuvotteleva virkamies Sinikka Mustakari Valtioneuvoston kansliasta.  Uusiksi jäseniksi valittiin NoHo Partnersilla kehitysjohtajana toimiva Elina Yrjänheikki ja puolustusministeriön neuvotteleva virkamies, yksikönjohtaja Sanna Poutiainen.

Leijona Catering Oy käynnistää yhteistoimintaneuvottelut

Leijona Catering Oy:ssä on arvioitu koronavirusepidemian vaikutuksia yhtiön toimintaan ja taloudelliseen kehitykseen mm. toimintaympäristön äkillisten muutosten, asiakkaiden määrän ja ostokäyttäytymisen muuttuessa. Yhtiössä on käynnistetty yhteistoimintaneuvottelut 17.3.2020 tuotannollisin ja taloudellisin perustein. Yhteistoimintatoimintaneuvottelut koskevat enimmillään 203 henkilöä ja yhtiössä neuvotellaan mahdollisista lomautustarpeista. Mahdolliset lomautukset toteutetaan alle 90 päivän mittaisina lomautusjaksoina siten, että Leijona Catering Oy:n asiakkaat palvellaan

Leijona on varautunut koronavirusepidemiaan

Asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Leijona on sitoutunut tarjoamaan ruokapalveluita kaikissa olosuhteissa. Leijona on aloittanut flunssa- ja influenssakauteen varautumisen jo vuoden vaihteessa. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Leijonassa noudatetaan tehostettua puhtaanapitoa ja hygieniatasoa on korotettu entisestään. Asiantuntijoista koostuva Leijonan varautumisryhmä seuraa viranomaistiedotusta koronavirusepidemiaan liittyen. Leijonan henkilöstö on tarkasti ohjeistettu toimimaan erilaisissa tilanteissa.

Leijonan hiilijalanjälki on selvillä

Leijona Catering Oy on ensimmäisenä ravintola-alan toimijana Suomessa selvittänyt laajan hiilijalanjälkensä yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen (Luke) kanssa. Leijona haluaa lisätä asiakkaidensa ja sidosryhmiensä tietoisuutta suomalaisen ruokapöydän antimista, elintarvikkeiden ympäristövaikutuksista ja ympäristövastuullisista ruokavalinnoista. Laajassa, koko Leijonan kattavassa selvityksessä huomioitiin elintarvikeostot sekä muut hankinnat, Leijonan toimipaikkojen kokonaisenergiankulutus ja kuljetukset. Elintarvikeostojen hiilijalanjälki Leijonassa laskettiin kategorisoimalla puolen vuoden ajalta tuhansia ruokatuotteita.