Ajankohtaista | Leijona Catering Siirry sisältöön

Leijonalle jälleen Great Place to Work® -sertifikaatti

Leijonalle on myönnetty viidentenä vuotena peräkkäin kansainvälinen Great Place to Work® -sertifikaatti lokakuusta 2023 alkaen.  Leijonalaisten työpaikalleen antama arvio nousi viime tutkimuskerrasta. Leijonassa kahdeksan vastaajaa kymmenestä on sitä mieltä, että ”tänne on kiva tulla töihin”. Yhteisöllisyys, uskottavuus ja kunnioitus koettiin vastausten perusteella eniten merkityksellisiksi Leijonassa. Great Place to Work® -sertifiointiprosessi on sellainen, että yrityksen henkilöstö vastaa kyselyyn ja … Lue lisää

Leijona Cateringin toimitusjohtaja vaihtuu

Leijona Catering Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 1.1.2024 alkaen. Leijona Catering tiedottaa, että perustamisesta lähtien pitkään yhtiötä johtanut Ritva Paavonsalo jää eläkkeelle ja yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu diplomi-insinööri Nina Mähönen. Nina Mähönen aloittaa Leijonalla 1. päivä marraskuuta ja Paavonsalo perehdyttää hänet tehtäväänsä. Paavonsalo jatkaa toimitusjohtajana 31.12.2023 saakka ja 1.1.2024 Mähönen aloittaa työnsä toimitusjohtajana. Paavonsalo on vielä … Lue lisää

Varusmiesten iltapala uudistui

Puolustusvoimien ruokapalvelun iltapala on uudistunut aiempaa monipuolisemmaksi javarusmiesten hyvinvointia edistäväksi. Iltapala on otettu käyttöön kesäkuussa ennensaapumiserän 2/2023 palvelukseen astumista. Puolustusvoimien ruokapalvelusta vastaava Leijona Cateringin toteuttaa säännöllisin väliajoinasiakastyytyväisyyskyselyitä varusmiesten keskuudessa. Varusmiehet ovat tutkimusten mukaantoivoneet intin iltapalalle lisää tuoreita hedelmiä, lämmintä leipää ja monipuolisempiaproteiinipitoisia tuotteita. Leijona Catering on nyt vastannut varusmiesten toiveeseen suunnittelemalla uuden ruokalistanvaruskuntaravintolassa nautittavalle iltapalalle. … Lue lisää

Tervetuloa ruokailemaan Leijonalle uudet varusmiehet

Uudet alokkaat aloittavat palveluksensa maanantaina 3. heinäkuuta saapumiserässä 2/23. Me Leijonassa varmistamme yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa, että nuoret saavat vatsansa täyteen herkullista ja terveellistä ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Varusmiesruokailu koostuu useista erityyppisistä aterioista; varuskunta-, maasto- ja kenttäateriat sekä mukaan otettavat ateriaratkaisut. Varusmiehet syövät varuskuntaravintoloissa ja maastossa koulutusaikataulunsa mukaisesti. Lisätietoja varusmiesruokailusta: https://leijonacatering.fi/varusmiesruokailu/ Asiakaspalaute on tärkeää ja tervetullutta Leijona … Lue lisää

Leijona Catering Oy:n hallitus on nimitetty

Leijona Catering Oy:n yhtiökokous valitsi uuden hallituksen 29.3.2023 alkaen. Leijonan hallituksen puheenjohtajana jatkaa toimitusjohtaja Anne Ilola Tapio Oy:sta. Hallituksessa jatkavat kenraaliluutnantti evp Timo Rotonen (varapuheenjohtaja), Alko Oy:n talousjohtaja Anton Westermarck ja puolustusministeriön neuvotteleva virkamies, yksikönjohtaja Sanna Poutiainen sekä toimitusjohtaja Anu Ora Örum Oy Ab:sta. Uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin johtava asiantuntija Mia Rainio Valtioneuvoston kansliasta, valtion omistajaohjauksesta.

Leijonan vuosikertomus 2022 on julkaistu

Vuosi 2022 oli Leijona Cateringin 10-vuotisjuhlavuosi. Juhlavuoden tapahtumien ohella vuosikertomuksessa luodaan katsaus kuluneeseen kymmeneen vuoteen.  Leijona Cateringin vuosikertomus 2022 on julkaistu osoitteessa: https://leijonacatering.fi/leijonan-vuosi-2022/   Muuttuneessa turvallisuustilanteessa Leijonan tehtävä kumppaniensa toiminnan jatkuvuuden turvaajana on korostunut entisestään. Toimintaympäristön muuttuessa kallistuneet elintarvikkeet ja energian hinnannousu ovat edellyttäneet meiltä aktiivisia tekoja vuonna 2022.   – Pitkään jatkuneen pandemia-ajan vaikutuksista huolimatta Leijonan kannattavuus … Lue lisää

Tervetuloa palvelukseen uudet varusmiehet ja ruokailemaan Leijonalle

Maanantaina 2. tammikuuta 2023 saapumiserässä 1/23 aloittaa palveluksensa noin 12 500 uutta alokasta. Me Leijonassa varmistamme yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa, että palveluksessa olevat nuoret saavat vatsansa täyteen herkullista ja terveellistä ruokaa. Varusmiesruokailu koostuu useista erityyppisistä aterioista; varuskunta-, maasto- ja kenttäateriat sekä mukaan otettavat ateriaratkaisut. Varusmiehet syövät varuskuntaravintoloissa ja maastossa koulutusaikataulunsa mukaisesti. Niin varuskuntaravintoloissa kuin maasto-olosuhteissa kiinnitetään … Lue lisää

Kajaanin varuskuntaravintolassa juhlitaan perusparannushankkeen harjannostajaisia – katolle asennetaan aurinkovoimala ja energiatehokkuus paranee

Kainuun prikaatin varuskuntaravintola Hoikanhovin mittava perusparannus Kajaanin Hoikankankaalla etenee suunnitellussa aikataulussa. Ravintolassa vietetään harjannostajaisia tänään 31. lokakuuta. Rakennustyöt käynnistyivät viime keväänä ja tilat ovat valmiina arviolta maaliskuussa 2023. Perusparannushankkeen rakennuttajana toimii Puolustuskiinteistöt, joka vastaa Puolustusvoimien ja sen strategisten kumppaneiden kiinteistöistä. Perusparannuksen myötä rakennuksen energiatehokkuus paranee huomattavasti rakenteiden ja talotekniikan osalta. Lisäksi varuskuntaravintolan katolle asennetaan suurehko … Lue lisää

Kajaanin ja Upinniemen varuskuntaravintoloissa tutkitaan lisättyä kasviproteiinin käyttöä osana päivittäisiä aterioita 31.10. – 17.11.2022

Leijona Catering tarjoaa yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa Leg4Life ja Just food -hankkeillemahdollisuuden tutkia nuorten asenteita ja mieltymyksiä liittyen kasviproteiineihin. Tutkimustieto on tärkeää siirryttäessä kohti yhä huoltovarmempaa ja ympäristön kannalta kestävämpää ruokajärjestelmää. Leg4Life – Palkokasveilla kohti kestävää ruokajärjestelmää ja terveyttä -tutkimushankkeessa edistetään erityisesti Suomessa menestyvien palkokasvien kuten herneen ja härkäpavun tuotantoa ja käyttöä koko ruokaketjussa. Reilu ruokamurros … Lue lisää

Leijona on tutkitusti hyvä työpaikka

Leijonalle on myönnetty nyt neljäntenä vuotena peräkkäin kansainvälinen Great Place to Work® -sertifikaatti lokakuusta 2022 alkaen.  Leijonalaisten vastausten mukaan tärkeimmiksi koetaan tasa-arvoisuus, oman työn arvo ja se, että työpaikalla voi olla oma itsensä. Myös vastuun saaminen omassa työssä koettiin vastausten mukaan tärkeäksi tekijäksi. Edelleen jatkuvat ravintola-alan haasteet mm. työvoiman saatavuudessa näkyvät myös Leijonalla. Trust Index … Lue lisää