Siirry sisältöön

Leijonalla vietetään Itämeripäivää 25. elokuuta

  Leijona Catering osallistuu Itämeripäivään tarjoamalla lähes kaikissa varuskunta- ja opiskelijaravintoloissaan sekä muutamassa henkilöstöravintolassaan 25.8.2022 monipuolista Itämeri -ystävällistä ruokaa. Tarjoamme asiakkaillemme helpon tavan osallistua Itämeren suojelemiseen syömällä Itämeri-ystävällisesti.  – Ruuantuotanto ja Itämeren kuormitus Suomen rannikkovesillä liittyvät tiiviisti yhteen. Esimerkiksi WWF:n koostaman tiedon mukaan tehokkaimmin omaa Itämerijalanjälkeään pystyy pienentämään vähentämällä lihankulutusta ja korvaamalla sitä Itämerestä pyydetyllä … Lue lisää

Varusmiespalvelus alkaa – tervetuloa Leijonan pöytään!

Me leijonalaiset toivotamme varusmiehet lämpimästi tervetulleiksi palvelukseen 4.7.2022! Ravitseva ja herkullinen ruoka on yksi onnistuneen varusmiespalveluksen kulmakivistä. Varusmiesten ruokapalvelun järjestäminen on sekä Puolustusvoimien että Leijona Cateringin yhteinen tehtävä. Leijona Catering palvelee asiakkaitaan kaikissa olosuhteissa. Näin ollen myös varusmiesruokailu koostuu useista erityyppisistä aterioista; varuskunta- ja maastoaterioista sekä mukaan otettavista ateriaratkaisuista. Arkisin me leijonalaiset valmistamme varuskunnan keittiöissä … Lue lisää

Leijona kattaa 10-vuotissynttäreiden BBQ:n varusmiehille

Jo kymmenen vuoden ajan olemme tuoneet ruuan pöytään ja pakkeihin armeijassa, vankiloissa ja muissa valtion taloissa. Kun asiakkaamme voivat hyvin, myös Suomi voi paremmin. Puolustusvoimien Ruokahuollon Palvelukeskus muuttui 1.1.2012 osakeyhtiöksi, Leijona Cateringiksi. Puolustusvoimat vaihtui tuolloin omistajasta asiakkaaksi. Haluamme juhlistaa asiakkaidemme kanssa täyden kympin vuotta 2022 kattamalla pöytään herkullisen BBQ -teemaisen aterian, jonka tarjoamme varuskunnissa lähellä … Lue lisää

Varuskuntaravintoloissa tehtäviä vapaaehtoisille

Vapaaehtoisilla on mahdollisuus sitoutua tehtäviin, joiden tavoitteena on täydentää Leijona Catering Oy:n henkilöstöresursseja erilaisissa turvallisuustilanteissa. Tarvetta on kokeille, ravintolatyöntekijöille, varastotyöntekijöille ja muulle avustavalle henkilöstölle. Yhteistyö on osa maanpuolustusjärjestöjen ja Leijona Cateringin normaalia rauhanajan valmius- ja varautumissuunnittelua. Leijona Catering Oy, Naisten Valmiusliitto ry ja Maanpuolustuskoulutus (MPK) käynnistivät alkuvuodesta 2021 varautumisen pilottihankkeen. Hanke käynnistyi kartoituksella, jossa Naisten … Lue lisää

Leijonan vuosikertomus 2021 julkaistu

Vuosi 2021 oli Leijona Catering Oy:n kymmenes toimintavuosi. Yhtiön vuosikertomus, joka tiivistää keskeiset tapahtumat ja aiheet, on luettavissa nyt.   Leijona Cateringin vuosikertomus 2021 on julkaistu osoitteessa:  https://leijonacatering.fi/leijonan-vuosi-2021/ sisältäen kuvauksen Leijonan vastuullisuustoimenpiteistä.  – Vuonna 2021 jatkoimme Leijonassa jo edellisvuonna tutuksi käyneillä koronatilanteen määrittelemillä linjoilla. Pitkittyneessä koronatilanteessa Leijonan häiriötilanteiden sietokyky on jatkunut erinomaisena turvaten yhtiön kannattavuuden, vakavaraisuuden … Lue lisää

Leijona haastaa hyvään ravitsemukseen

Puolustusvoimien, Rikosseuraamuslaitoksen ja muiden tärkeiden valtion kohteiden ruokapalvelusta vastaava Leijona Catering Oy viettää tänä vuonna synttäreitään. Kymmenen toimintavuoden aikana Leijona Catering on luonut eväitä hyvään elämään. Se tarkoittaa leijonalaisille sitä, että työn vaikutusten nähdään koskettavan henkilöstön ja asiakkaiden lisäksi koko yhteiskuntaa.   Näkyvänä osana juhlavuoden viestintää Leijona esittelee asiantuntijoidensa suunnitteleman Tiedätkö mitä syöt -teeman.   ”Teeman tarkoituksena … Lue lisää

Varusmiesten vatsat täyteen kaikissa oloissa

Maanantaina 3. tammikuuta noin 12 000 alokasta aloitti varusmiespalveluksensa Puolustusvoimissa. Varusmiesten ruokailuun tehdyt toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi jatkuvat. Leijona Catering on yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa sopeuttanut toimintaansa koronavirustilanteesta johtuen. Varusmieskoulutuksessa on käytössä malli, jossa varusmiehet on kaikissa joukko-osastoissa jaettu kolmeen osastoon (A, B ja C). Eri osastoihin kuuluvat varusmiehet eivät ole varuskuntien sisällä keskenään tekemisissä. Ryhmät … Lue lisää

10 vuotta luotettavaa ja vastuullista ruokapalvelua

Puolustusvoimien, Rikosseuraamuslaitoksen ja muiden tärkeiden valtion kohteiden ruokapalveluista huolehtiva Leijona Catering Oy viettää vuonna 2022 kymmenvuotisjuhliaan. Leijona Cateringin asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyys on noussut sinä aikana merkittävästi. Yhtiö kehittää toimintaansa jatkuvasti, muun muassa ilmastoystävällistä ruokapalvelua.  Puolustusvoimien ruokahuolto käynnistettiin helmikuussa 1918. Vuosikymmenien aikana testattu toimintavarmuus ja ainutlaatuinen ruokapalveluosaaminen ovat jatkuneet ja modernisoituneet Leijona Cateringissa ensimmäisten kymmenen toimintavuoden aikana.  Toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo kuvailee Leijona Cateringin perustamisvaihetta vuosina 2011 – 2012 vauhdikkaaksi ja isojen asiakokonaisuuksien täyttämäksi aina yhtiön strategian luomisesta … Lue lisää

Varusmiehet ruokailevat terveellisesti ja turvallisesti maastossa

Maanantaina 3. tammikuuta noin 12 000 alokasta aloittaa varusmiespalveluksensa Puolustusvoimissa. Varusmiesten ruokailuun tehdyt toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi jatkuvat palvelukseen astuvien uusien alokkaiden osalta. Turvallisen ja terveellisen maastoruokailun sekä varusmiesten ryhmäjaon ansiosta koronaviruspandemiaa on pystytty ehkäisemään Puolustusvoimissa tehokkaasti. ABC-ryhmäjaossa Puolustusvoimien jokainen joukko-osasto jaettiin koronakeväänä 2020 kolmeen ryhmään, joista yksi on lomalla, toinen maastossa ja kolmas varuskunnassa. … Lue lisää

Leijona on tutkitusti hyvä työpaikka

Leijonalle on jälleen myönnetty kansainvälinen Great Place to Work® -sertifikaatti lokakuusta 2021 alkaen. Ylpeydellä voimme todeta, että meidän kaikkien leijonalaisten tekemä työ hyvän työpaikan rakentamiseksi on totta, jo kolmantena vuotena peräkkäin.  Leijonalaisten vastausten mukaan tärkeimmiksi koetaan tasa-arvoisuus, mutkattomuus ja oman työn arvo. Myös yhteishenki ja välittäminen nousivat tärkeiksi tekijöiksi. ​ Ravintola-alan tämän hetken haasteet näkyvät … Lue lisää