Edut ja palkitseminen - Leijona Catering Siirry sisältöönTutkitusti hyvä työpaikka

Leijonan ravintoloissa on mitattu henkilöstön tyytyväisyyttä Trust Index© -kyselyillä jo useana vuonna. Saatujen kokonaistulosten perusteella meille myönnettiin hyvän työpaikan tunnus, Great Place to Work® -sertifikaatti vuosina 2019 – 2024. Tämän lisäksi Leijona on yksi Suomen Parhaista Työpaikoista™ vuonna 2024.


Leijonalaisten hyvinvointia vahvistavat edut

Työntekijämme ovat Leijonan tärkein voimavara ja haluamme panostaa heidän hyvinvointiinsa kokonaisvaltaisesti niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Panostamme Leijonassa vuosittain tiimien virkistäytymiseen ja yhteisöllisyyden vahvistamiseen. Yksilön hyvinvointia tukemaan Leijona tarjoaa muun muassa liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkaedun, jota voi hyödyntää ympäri Suomen.

Leijonalaisilla on käytössä erittäin laajasisältöiset ja laadukkaat työterveyshuollon palvelut. Palveluihin kuuluvat yleislääkäritason hoidon lisäksi muun muassa työterveyshoitajan ja moniammatillisen tiimin palvelut sekä veloitukseton optikon näöntarkastus.

Leijona tarjoaa työntekijöilleen työvaatteet ja -kengät sekä muut työssä tarvittavat henkilösuojaimet turvallisen työn varmistamiseksi. Tavoitteenamme onkin olla tapaturmaton työpaikka. Lisäksi Leijona tarjoaa monia muita etuuksia henkilöstölleen kuten kattavat muistamis- ja palkitsemiskäytännöt elämän virstanpylväissä ja hyvistä työsuorituksista ja pitkästä työurasta kiitetään monipuolisesti.  


Savuton, päihdehaitaton ja turvallinen työpaikka

Olemme savuton ja päihdehaitaton työpaikka, koska haluamme ylläpitää ja edistää työntekijöidemme terveyttä, hyvinvointia ja työssä jaksamista. Teemme yhdessä Leijonasta miellyttävämmän paikan työskennellä. Otamme huomioon toiminnassamme terveen psykososiaalisen kuormituksen ja seuraamme tilannetta vuosittain riskikartoituksissa, joissa huomioimme myös tapaturmat ja niiden ennaltaehkäisemisen.

Leijona työpaikkana tarjoaa Sinulle

Liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkaedun

Työvaatteet ja kengät, tarvittaessa tukipohjalliset ja näyttöpäätelasit

Great Place to Work -sertifikoidun työpaikan

Kiitokset hyvästä työstä muun muassa tulospalkkioiden kautta

Mahdollisuuden vaikuttaa Leijona Cateringin toimintaan työpaikan verkostotoiminnan kautta

Laajan työterveyshuollon sisältäen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Savuttoman, päihdehaitattoman ja turvallisen työpaikan

Edullisen ruokailun ja ilmaiset kahvit/teet työpäivän aikana

Vaihtuvia etuja yhteistyökumppaneilta

Virkistystoimintaa oman tiimisi ja koko yhtiön tasolla

Muistamisia merkkipäivinä

Mahdollisuuden ostaa Leijonan keittiön antimia edullisesti

Kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia

Tervetuloa Leijonaan töihin!