Kaikkien ravintoloidemme ruokalistat on koottu Aromi Food Service -palveluun. Ruokalistoja voi selata ravintolatyyppien ja ravintoloiden mukaan.
Jokaisella ravintolalla on oma ruokalistasivunsa, josta näet tarjottavat ruoat sekä sinisen info-merkin takaa myös tuoteselosteet ja ravintoarvot. Leipien, lisäkkeiden ja salaattien valikoimat ovat ravintolakohtaisia, joten tarkemmat tuotetiedot on saatavilla ravintolasta.
Varuskuntaravintolat
Henkilöstölounas ja varusmiesten ruokalistat näkyvät omilla välilehdillään.
Henkilöstöravintolat
Opiskelijaravintolat
RISE-ravintolat
Kaikki ruuanvalmistuksessa käyttämämme naudan, sian, lampaan ja siipikarjan tuore liha on suomalaista.
(Maa- ja metsätalousministeriön asetus 154/2019)
Lisätietoa ruokien allergeeneista saat henkilökunnaltamme sekä ravintolan ruokalistalta.
Ruokalistan merkinnät kertovat ruuan laktoosittomuudesta (L), maidottomuudesta (M) ja gluteenittomuudesta (G).
Ruokamme saattavat sisältää seuraavia allergeeneja:
Gluteenia sisältävät viljat eli vehnä, ruis, ohra, kaura ja niistä valmistetut tuotteet
Äyriäiset ja äyriäistuotteet
Kananmunat ja munatuotteet
Kalat ja kalatuotteet
Maapähkinät ja maapähkinätuotteet
Soijapavut ja soijapaputuotteet
Maito ja maitotuotteet (laktoosi mukaan lukien)
Pähkinät ja mantelit sekä pähkinä- ja mantelituotteet
Selleri ja sellerituotteet
Sinappi ja sinappituotteet
Seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteet
Rikkidioksidi ja sulfiitit
Lupiinit ja lupiinituotteet
Nilviäiset ja nilviäistuotteet
Huomioithan, että valmistamme ateriamme tiloissa, joissa käsitellään allergeeneja. Myös osa käyttämistämme raaka-aineista on valmistettu tiloissa, joissa käsitellään allergeeneja.