Leijonan vuosi- ja vastuullisuuskatsaus 2023 on julkaistu - Leijona Catering Siirry sisältöön

Leijonan vuosi- ja vastuullisuuskatsaus 2023 on julkaistu

Leijona Cateringin vuosi- ja vastuullisuuskatsaus 2023 on julkaistu osoitteessa: https://leijonacatering.fi/leijonan-vuosi-2023/ 

Vuosi 2023 oli Leijona Catering Oy:lle sekä merkittävä sekä haastava. Leijonan vakaa taloudellinen perusta ja jatkuvat kumppanuudet edistävät kestävää taloudellista ympäristöä pitkällä aikavälillä. Toimintaympäristön ja turvallisuustilanteen muutos on vaikuttanut työhömme Leijonassa. Suomen Nato-jäsenyyden myötä kansainvälinen harjoitustoiminta lisääntyi ja Leijonan rooli maanpuolustuksen ja turvallisuuden vastuullisena ja elintärkeänä kumppanina terävöityi.

Kumppanuudet vahvistuivat

Vastuullisuus Leijonalle tarkoittaa vastuullista kumppanuutta, hyvinvoivaa henkilöstöä, terveellistä ja turvallista ruokaa sekä ympäristövastuuta. Asiakkaidemme tyytyväisyys on korkea ja kokonaisuutena se parantui edelleen kaikissa asiakasryhmissämme.

Lisäsimme veto- ja pitovoimaa

Haluamme, että Leijona on paras työpaikka nykyisille ja tuleville työntekijöille. Leijonan tapa johtaa -periaatteita tuotiin vuonna 2023 tutuksi koko henkilöstölle. Leijona sai viidennen kerran Great Place to Work -tunnustuksen lokakuussa 2023.

Lisätietoja ja haastatteluista sopiminen:  

Viestintäpäällikkö Suvi Pitkänen, p. 01043 20107 

Leijona Catering Oy on ruokapalveluihin erikoistunut yhtiö, jonka kaikki osakkeet omistaa Suomen valtio. Leijona Catering Oy:n liiketoiminta koostuu Puolustusvoimien strategisesta kumppanuudesta, Rikosseuraamuslaitoksen ruokapalvelusta sekä muiden turvallisuuskriittisten asiakkaiden ja valtionhallinnon kohteiden ravintolatoiminnasta. https://leijonacatering.fi/