Leijonan vuosikertomus 2022 on julkaistu - Leijona Catering Siirry sisältöön

Leijonan vuosikertomus 2022 on julkaistu

Vuosi 2022 oli Leijona Cateringin 10-vuotisjuhlavuosi. Juhlavuoden tapahtumien ohella vuosikertomuksessa luodaan katsaus kuluneeseen kymmeneen vuoteen. 

Leijona Cateringin vuosikertomus 2022 on julkaistu osoitteessa: https://leijonacatering.fi/leijonan-vuosi-2022/  

Muuttuneessa turvallisuustilanteessa Leijonan tehtävä kumppaniensa toiminnan jatkuvuuden turvaajana on korostunut entisestään. Toimintaympäristön muuttuessa kallistuneet elintarvikkeet ja energian hinnannousu ovat edellyttäneet meiltä aktiivisia tekoja vuonna 2022.  

– Pitkään jatkuneen pandemia-ajan vaikutuksista huolimatta Leijonan kannattavuus oli vuoden päätteeksi hyvällä tasolla, kertoo Leijonan toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo

10 vuotta eväitä hyvään elämään  

Juhlavuotemme aikana kiitimme asiakkaitamme ja juhlistimme Leijonan ensimmäisiä pyöreitä vuosia heidän kanssaan. Katoimme varusmiesten molemmille saapumiserille synttäriateriat ja juhlistimme kaikissa henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissamme kakkukahvien äärellä. 

Ilmastotyön tuloksena hiilijalanjälki ja hävikki pienenivät 

Vuonna 2022 edistimme ilmastotyötämme pienentämällä keskimääräistä ateriakohtaista hiilijalanjälkeä sekä keskimääräistä ruuan valmistushävikkiä edellisvuoteen verrattuna.  

Käyttämistämme raaka-aineista 77 % oli kotimaisia. Ruuan korkea kotimaisuusaste on merkittävä osatekijä Leijonan huolto- ja toimitusvarmuuslupauksessa. 

Vastuullisuustavoitteemme ja niissä eteneminen on kuvattu tarkemmin vuosikertomuksessa. 

Työnantajakuva kirkastui vuonna 2022 

Parhaiden mahdollisten osaajien löytämiseksi Leijonassa tehtiin useita kehitystoimenpiteitä vuoden 2022 aikana. Työvoiman saatavuuden varmistamiseksi edistimme vastuullisuutta, panostimme johtamiseen ja viihtyisään työarkeen. Leijonan työntekijöistä 71 % kertoi Leijonan olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %. 

Lisätietoja ja haastatteluista sopiminen:  

Viestintäpäällikkö Suvi Pitkänen, p. 01043 20107  

Leijona Catering on suomalainen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on yli 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Keittiöissämme yhdistyvät rautainen kokemus ja jatkuva uuden oppiminen.