Leijonan vuosikertomus 2021 julkaistu - Leijona Catering Siirry sisältöön

Leijonan vuosikertomus 2021 julkaistu

Vuosi 2021 oli Leijona Catering Oy:n kymmenes toimintavuosi. Yhtiön vuosikertomus, joka tiivistää keskeiset tapahtumat ja aiheet, on luettavissa nyt.  

Leijona Cateringin vuosikertomus 2021 on julkaistu osoitteessa:  https://leijonacatering.fi/leijonan-vuosi-2021/ sisältäen kuvauksen Leijonan vastuullisuustoimenpiteistä. 

– Vuonna 2021 jatkoimme Leijonassa jo edellisvuonna tutuksi käyneillä koronatilanteen määrittelemillä linjoilla. Pitkittyneessä koronatilanteessa Leijonan häiriötilanteiden sietokyky on jatkunut erinomaisena turvaten yhtiön kannattavuuden, vakavaraisuuden ja kasvun, toteaa Leijona Catering Oy:n toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo

Vastuullisuus on ollut yksi Leijona Cateringin arvoista heti yhtiön perustamisesta lähtien. Yhtiön kymmenentenä toimintavuonna Leijona otti aimo askelia vastuullisuustyössä.  

– Me Leijonassa haluamme kantaa oman vastuumme kestävästä kehityksestä ja tulevaisuudesta, sekä ilmastonmuutoksen hillitsemisestä. Jatkamme hiilijalanjälkemme pienentämistä raaka-ainevalintojen kautta ja kehittämällä ilmastoystävällisiä ruokareseptejä aterioiden herkullisuudesta tinkimättä, Leijona Catering Oy:n toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo painottaa. 

Monta näkökulmaa vastuullisuuteen 

Korona-aika on kurittanut voimakkaasti ravintola-alaa. Leijonassa on ravintola-alan haasteista huolimatta ollut jatkuva tarve osaajille ja rekrytointi on jatkunut samalla kun kilpailu alan työntekijöistä on vain kiihtynyt. Leijona Cateringin tavoitteena on olla toimialansa luotettavin ja vetovoimaisin työpaikka. 

Leijonan toiminnan syvempi merkitys “Luomme eväitä hyvään elämään” kuvaa tavoitettamme siitä, että Leijonan työn vaikutukset ulottuisivat koko yhteiskuntaan. 

Vuonna 2021 pienensimme keskimääräistä ateriakohtaista hiilijalanjälkeä 3 % sekä keskimääräistä ruuan valmistushävikkiä edellisvuoteen verrattuna. Käyttämistämme raaka-aineista 77 % oli kotimaisia. Vastuullisuusohjelman päivityksen yhteydessä nostimme luonnon monimuotoisuuden mukaan ilmastotyön rinnalle.  

Vastuullisuustavoitteemme ja niissä eteneminen on kuvattu tarkemmin vuosikertomuksessa

Lisätietoja ja haastatteluista sopiminen: 

Viestintäpäällikkö Suvi Pitkänen, p. 01043 20107 

Leijona Catering on suomalainen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on yli 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Keittiöissämme yhdistyvät rautainen kokemus ja jatkuva uuden oppiminen.