Leijona haastaa hyvään ravitsemukseen - Leijona Catering Siirry sisältöön

Leijona haastaa hyvään ravitsemukseen

Puolustusvoimien, Rikosseuraamuslaitoksen ja muiden tärkeiden valtion kohteiden ruokapalvelusta vastaava Leijona Catering Oy viettää tänä vuonna synttäreitään. Kymmenen toimintavuoden aikana Leijona Catering on luonut eväitä hyvään elämään. Se tarkoittaa leijonalaisille sitä, että työn vaikutusten nähdään koskettavan henkilöstön ja asiakkaiden lisäksi koko yhteiskuntaa.  

Näkyvänä osana juhlavuoden viestintää Leijona esittelee asiantuntijoidensa suunnitteleman Tiedätkö mitä syöt -teeman.  

”Teeman tarkoituksena on tuoda esiin millaista ruokapalvelua Leijona Catering tuottaa, miten se tehdään ja miksi. Kerromme myös, keitä Leijona Cateringin laadukkaan ruokapalvelun takana on.” sanoo liiketoimintajohtaja Petra Granqvist.  

Tiedätkö mitä syöt -teemojen tuotannossa mukana ovat kaikki Leijonan asiantuntijat aina taloushallinnosta henkilöstöhallintoon ja tuotekehityksestä IT-osastoon. Idea kampanjaan lähti Leijona Cateringin asiakkaiden ja sidosryhmien tiedonhalusta.  

”Saamamme palautteen ja kohtaamisten kautta olemme huomanneet, että Leijonan ruokapalvelu, siihen liittyvät päätökset ja toimenpiteet kiinnostavat laajasti.” kertoo teematuotannon kokonaisuudesta vastaava palvelupäällikkö Liisa Pihlaja. 

Leijona toimii strategisten tavoitteidensa mukaisesti ja haluaa kehittyä jatkuvasti, myös vetovoimaisena työpaikkana. Tiedätkö mitä syöt -teematuotannoilla tavoitellaan asiakkaiden, nykyisten ja tulevien työntekijöiden sekä yhteistyökumppaneiden huomiota, ja syvempää ymmärrystä Leijona Cateringin toiminnasta.  

Kampanja sisältää kymmenen leijonalaista teemaa, jotka julkaistaan kukin vuorollaan vuoden 2022 aikana. Teemat käsittelevät muun muassa ruokapalvelun vastuullisuuden eri näkökulmia, Leijonan moniosaajia ja tärkeitä ammatteja, sekä mielenkiintoista nippelitietoa Leijonan resepteistä ja ruuan raaka-aineista. 

Tiedätkö mitä syöt -teeman sisällöt päivittyvät Leijona Cateringin blogiin leijonacatering.fi/blogi, jonka Leijona Catering julkaisi 10-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi tammikuussa.   

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Suvi Pitkänen, p. 010 4320 107