Varusmiespalvelus alkaa – tervetuloa Leijonan pöytään! - Leijona Catering Siirry sisältöön

Varusmiespalvelus alkaa – tervetuloa Leijonan pöytään!

Me leijonalaiset toivotamme varusmiehet lämpimästi tervetulleiksi palvelukseen 4.7.2022!

Ravitseva ja herkullinen ruoka on yksi onnistuneen varusmiespalveluksen kulmakivistä. Varusmiesten ruokapalvelun järjestäminen on sekä Puolustusvoimien että Leijona Cateringin yhteinen tehtävä.

Leijona Catering palvelee asiakkaitaan kaikissa olosuhteissa. Näin ollen myös varusmiesruokailu koostuu useista erityyppisistä aterioista; varuskunta- ja maastoaterioista sekä mukaan otettavista ateriaratkaisuista.

Arkisin me leijonalaiset valmistamme varuskunnan keittiöissä neljä ateriaa – aamupalan, lounaan, päivällisen sekä iltapalan – ja viikonloppuisin kolmesta neljään ateriaa, asiakkaan tarpeiden mukaan. Huomioimme myös erityisruokavaliot kaikilla aterioilla.

Ruokalistamme ovat nähtävillä oman varuskuntaravintolan lisäksi Leijona Cateringin nettisivuilla  https://leijonacatering.fi/ruokalistat/

Lisätietoa ravitsemussuositusten mukaisista aterioistamme ja ravintoaineista voi lukea täältä: https://leijonacatering.fi/alokkaalle/

Mikäli pandemiatilanne tai koronaviruksen variantit niin edellyttävät, Leijonalla on valmius sopeuttaa ruokapalveluaan vallitsevaan tilanteeseen nähden yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa. Varusmiesten ruokailu toteutetaan maastossa ja varuskuntaravintolan salissa, varusmiesten koulutusaikataulun ja -ohjelman mukaisesti.

Meidät leijonalaiset tavoittaa paikan päältä varuskuntaravintolasta, sähköpostilla info@leijonacatering.fi tai Leijonan some-kanavien yksityisviestillä.

Toivotamme varusmiehille hyvää palvelusaikaa!

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Suvi Pitkänen, Leijona Catering, p. 01043 20107