Tervetuloa ruokailemaan Leijonalle uudet varusmiehet - Leijona Catering Siirry sisältöön

Tervetuloa ruokailemaan Leijonalle uudet varusmiehet

Uudet alokkaat aloittavat palveluksensa maanantaina 3. heinäkuuta saapumiserässä 2/23.

Me Leijonassa varmistamme yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa, että nuoret saavat vatsansa täyteen herkullista ja terveellistä ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Varusmiesruokailu koostuu useista erityyppisistä aterioista; varuskunta-, maasto- ja kenttäateriat sekä mukaan otettavat ateriaratkaisut. Varusmiehet syövät varuskuntaravintoloissa ja maastossa koulutusaikataulunsa mukaisesti.

Lisätietoja varusmiesruokailusta: https://leijonacatering.fi/varusmiesruokailu/

Asiakaspalaute on tärkeää ja tervetullutta

Leijona Cateringin kaksi kertaa vuodessa säännöllisesti keräämän palautteen perusteella varusmiesten tyytyväisyys ruokailuun on erittäin hyvällä tasolla. Ruoka on maistuvaa ja sitä on riittävästi varuskuntaravintolassa, maastossa ja muissa koulutukseen liittyvissä olosuhteissa.

Leijona Catering kehittää ruokalistoja jatkuvasti varusmiesten antaman palautteen perusteella. Tänä kesänä Leijona on tuonut ruokalistalle aiempaa herkullisemman ja varusmiesten hyvinvointia tukevan iltapalan. Varuskuntaravintoloiden ja maastoruokailun ajantasaiset ruokalistat ovat tutustuttavissa Leijonan nettisivuilla: https://leijonacatering.fi/ruokalistat/

Kannustamme varusmiehiä antamaan välitöntä ja täsmällistä palautetta ruokailuista oman varusmiesjoukkonsa esimiehelle. Joukko-osastojen kouluttajat tekevät jatkuvasti omia havaintoja seuraamalla ja valvomalla ruokailuja niin varuskuntaravintoloissa kuin maastossakin. Leijona Cateringin varuskuntaravintoloiden henkilöstö keskustelee mielellään varusmiesten kanssa ruokailuun liittyvistä asioista.

Palautetta voi antaa varuskuntaravintoloissa tai käyttää muita kanavia, kuten sähköpostiosoitetta info@leijonacatering.fi tai Leijonan some-tilien yksityisviestiominaisuuksia.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Suvi Pitkänen, Leijona Catering, p. 01043 20107