Tervetuloa palvelukseen uudet varusmiehet ja ruokailemaan Leijonalle - Leijona Catering Siirry sisältöön

Tervetuloa palvelukseen uudet varusmiehet ja ruokailemaan Leijonalle

Maanantaina 2. tammikuuta 2023 saapumiserässä 1/23 aloittaa palveluksensa noin 12 500 uutta alokasta.

Me Leijonassa varmistamme yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa, että palveluksessa olevat nuoret saavat vatsansa täyteen herkullista ja terveellistä ruokaa. Varusmiesruokailu koostuu useista erityyppisistä aterioista; varuskunta-, maasto- ja kenttäateriat sekä mukaan otettavat ateriaratkaisut.

Varusmiehet syövät varuskuntaravintoloissa ja maastossa koulutusaikataulunsa mukaisesti. Niin varuskuntaravintoloissa kuin maasto-olosuhteissa kiinnitetään huomiota ruokailun järjestämiseen ja riittävään ruokailuaikaan. Kenttäruoka eroaa maastoruokailusta siinä, että ruoka valmistetaan maastossa kenttäkeittimillä.

Lisätietoja varusmiesruokailusta: https://leijonacatering.fi/varusmiesruokailu/

Joukko-osastot järjestävät yhteistyössä Leijona Cateringin kanssa koulutustilaisuuksia, joissa kerrataan ja koulutetaan muun muassa maastoruokien noutoon, jakoon ja itse ruokailutapahtumaan liittyviä asioita. Kenttäruuan valmistavat varusmiehistä koulutetut sotilaskeittäjät. Leijona Cateringin ammattilaiset kouluttavat kaikki sotilaskeittäjät ja toimitamme aterioiden valmistusohjeet sekä raaka-aineet.

Asiakaspalaute on tervetullutta

Leijona Cateringin kaksi kertaa vuodessa säännöllisesti keräämän palautteen perusteella varusmiesten tyytyväisyys on erittäin hyvällä tasolla. Ruoka on maistuvaa ja sitä on riittävästi varuskuntaravintolassa ja maastossa. Varusmiesten antaman palautteen perusteella aterioiden sisältöä on kehitetty jatkuvasti.

Varuskuntaravintoloiden ja maastoruokailun ajantasaiset ruokalistat ovat tutustuttavissa Leijonan nettisivuilla: https://leijonacatering.fi/ruokalistat/

Kannustamme varusmiehiä antamaan välitöntä ja täsmällistä palautetta ruokailuista oman varusmiesjoukkonsa esimiehelle. Joukko-osastojen kouluttajat tekevät jatkuvasti omia havaintoja seuraamalla ja valvomalla ruokailuja niin varuskuntaravintoloissa kuin maastossakin. Leijona Cateringin varuskuntaravintoloiden henkilöstö keskustelee mielellään varusmiesten kanssa ruokailuun liittyvistä asioista.

Leijona Cateringille kaikenlainen palaute on tervetullutta! Palautetta voi antaa varuskuntaravintoloissa tai käyttää muita kanavia, kuten sähköpostiosoitetta info@leijonacatering.fi tai Leijonan some-tilien yksityisviestiominaisuuksia.

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Suvi Pitkänen, Leijona Catering, p. 01043 20107