Leijona Cateringin toimitusjohtaja vaihtuu - Leijona Catering Siirry sisältöön

Leijona Cateringin toimitusjohtaja vaihtuu

Leijona Catering Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 1.1.2024 alkaen. Leijona Catering tiedottaa, että perustamisesta lähtien pitkään yhtiötä johtanut Ritva Paavonsalo jää eläkkeelle ja yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu diplomi-insinööri Nina Mähönen.

Nina Mähönen aloittaa Leijonalla 1. päivä marraskuuta ja Paavonsalo perehdyttää hänet tehtäväänsä. Paavonsalo jatkaa toimitusjohtajana 31.12.2023 saakka ja 1.1.2024 Mähönen aloittaa työnsä toimitusjohtajana. Paavonsalo on vielä käytettävissä uuden toimitusjohtajan tukena ja neuvonantajana helmikuun loppuun saakka. 

– Jään hyvillä mielin tehtävästä eläkkeelle vaiheessa, jossa yhtiön toiminta kaikin puolin on hyvässä kunnossa ja taloudellinen tilanne toimintaympäristö huomioiden vakaa. Tämä on ollut mielettömän kiinnostava ja haastava työ. Kiitän lämpimästi henkilöstöämme, kumppaneitamme ja muita yhteistyötahoja kaikesta siitä yhteistyöstä ja sitoutumisesta, mikä on mahdollistanut menestymisemme.

Paavonsalo on ollut Leijona Cateringin toimitusjohtajana 12 vuotta ja myös toimialalla pitkään. Ura toimialalla alkoi jo 1980-luvulla.  

– On ollut hienoa olla kehittämässä koko toimialaa sekä maanpuolustusta, huoltovarmuutta ja turvallisuutta, Paavonsalo kertoo.
– On arvokasta, että Nina Mähönen tulee jatkamaan työtäni ja viemään Leijonaa eteenpäin kohti uutta aikakautta, Paavonsalo toteaa.

Uudella toimitusjohtajalla vahva osaaminen ja kokemus

Leijona Cateringin hallitus valitsi uudeksi toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri Nina Mähösen. Hänellä on vahvaa kokemusta erilaisista liiketoiminnan johto- ja kehittämistehtävistä VR:llä ja viimeisimmäksi toimitusjohtajan tehtävistä Palmia Oy:stä.

– Uuden toimitusjohtajan valinnassa kiinnitimme huomiota osaamiseen catering-toimialalla, jonka lisäksi arvostimme logistiikka- ja turvallisuusalan osaamista, kertoo Leijona Cateringin hallituksen puheenjohtaja Anne Ilola.

Nina Mähönen on innoissaan uudesta työstään Leijona Cateringilla. 

– Minua on aina kiinnostanut yritykset, joilla on vahva yhteiskunnallinen merkitys. Leijona Cateringin rooli Puolustusvoimien kumppanina ja muutenkin vahvana toimijana huoltovarmuus- ja turvallisuuskriittisillä toimialoilla on tätä mitä suurimmassa määrin, Nina Mähönen kertoo.
– Leijonassa on tehty valtavan hyvää työtä vastuullisuuden edistämiseksi, uudistumiseksi sekä asiakasyhteistyön pitämiseksi korkealla tasolla. Tätä työtä yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa on hyvä jatkaa yhtiön edelleen kehittämiseksi ja kumppaniemme huoltovarmuuden turvaamiseksi haastavissakin olosuhteissa, Mähönen jatkaa.  

Lisätietoja:    

Hallituksen puheenjohtaja Anne Ilola, puh: 050 572 8448 ja toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo, puh. 044 285 6361