Työpaikka – Leijona Catering
Siirry sisältöön

Työ hyvän ruuan erikoisjoukoissa

Tässä työssä ruokitaan enemmän kuin vatsaa – ruokitaan Suomen toimintakykyä, hyvinvointia ja turvallisuutta. Hyvän ruuan erikoisjoukot tekevät töitä uniikeissa ympäristöissä ja asiakkaat tuovat työpäiviimme erityistä lisämaustetta.

Miksi olemme olemassa?

Valmistamme hyvää ruokaa niille, jotka pitävät yhteiskunnan käynnissä – Puolustusvoimissa, Rikosseuraamuslaitoksessa ja viranomaiskentillä. Olipa edessä kakkua tai rokkaa, ydintehtävämme on turvata ruokahuollon jatkuvuus kaikissa olosuhteissa. Suomi tarvitsee toimintavarmuutta, ja se tarvitsee hyvän ruuan tekijöitä. Koska joka päivä, joka ikinen syö.

559

Erikoisjoukkolaista

60

Toimipistettä

80000

Ateriaa päivässä

365

Päivänä vuodessa

100%

Suomen valtion omistama

83%

kokoaikaisia ja vakituisia työsuhteita

20%

Työskennellyt yli 12 vuotta Leijonalla, eli suorittaa jo elinkautista työsuhdetta

73%

Mielestä Leijona on hyvä työpaikka (tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %)

Blogi

Millaista on olla hyvän ruuan erikoisjoukkolaisena Puolustusvoimien harjoituksessa?

Soili on työskennellyt kokkina ja kenttäkeitinkouluttajana Vekaranjärven varuskuntaravintolassa jo 29 vuoden ajan. Tiivis yhteistyö Puolustusvoimien kanssa korostuu, kun oma työpiste siirtyy varuskuntaravintolasta maastoon. Mutta mikä rooli erikoisjoukkolaisella on kentällä?

Hyppää erikoisjoukkolaisen kanssa mukaan kentälle

Puolustusvoimien harjoitukset, jossa testataan varusmiesten oppeja simuloidussa tilanteessa, ovat alkaneet aamulla. Leijonan erikoisjoukkolainen Soili vastaa harjoitusten ruuan valmistuksesta yhdessä sotilaskeittäjien kanssa. Miltä työpäivä kentällä näyttää?

Kulttuuri, jota rakennamme

Keittiössä tai kentällä – #keitämmeyhdessä päivän parhaat hetket. Olemme #ketteräkehittäjä, jolle ei ole perunaa liian pientä tai vuokaa liian suurta, ja nopeissa muutoksissa emme vedä hernettä nenään tai riennä nakkisuojaan. Me allekirjoitamme aikaansaannoksemme #rintarottingilla – erikoisjoukkojen tekemää HYVÄÄ ruokaa.

Arvomme

Leijonalaisten lupaukset

#Rintarottingilla

Leijonan erikoisjoukot tukevat Suomen turvallisuutta ja toimintakykyä tarjoamalla hyvää ruokaa kaikissa olosuhteissa. Suhtaudumme työhömme ylpeydellä, koska olemme asiakkaillemme kaikkien aikojen erityinen kumppani. Meillä hyvän ruuan erikoisjoukoissa jokaisen työ on tärkeää.

#Ketteräkehittäjä

Hallitsemme poikkeusolot, maastoruokailun ja varautumisen. Haluamme olla tunnettuja tästä myös kansainvälisesti. Kehitämme rohkeasti omaa tekemistämme, koska haluamme toimia joka päivä pikkuisen paremmin.

#Keitämmeyhdessä

Keitämme yhdessä päivän parhaita hetkiä. Hyvä ruoka tuo energiaa ja toimintakykyä, sekä päivän parhaita hetkiä asiakkaillemme. Ystävällisyys, kaverin auttaminen ja yhdessä tekeminen, takaavat onnistumisen vaikeissakin paikoissa.

Strategia luo suunnan työllemme

Lue lisää

Bränditarinamme

Lue lisää

Kulttuuri, jota rakennamme

Lue lisää

Edut ja palkitseminen

Palkan lisäksi tarjoamme erikoisjoukkolaisille etuja, jotka tukevat työntekijöiden hyvinvointia. Leijonalla palkitseminen perustuu arvojemme mukaiseen toimintaa.

E-passietu, joka oli max. 300 € vuonna 2025

Edullinen ja yhteinen työpaikkaruokailu

Työsuhdepyöräetu

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Laaja työterveyshuolto

Tulospalkkio

Oppisopimuksella pääsee heti tekemään oikeita töitä Leijonassa ammattiin kasvanut Susanna Kimmon matka ravintolapäälliköksi ja tiimin tukipilariksi

Uratarina

Oppisopimuksella pääsee heti tekemään oikeita töitä

Emmi-Orvokki on iloinen ja reipas TraineeLeijona, joka työskentelee kokkina Vekaranjärven varuskuntaravintola Linnassa. Hän suorittaa oppisopimukseen kuuluvat opinnot Edukossa, Kouvolan ammattiopistossa. Alun perin hirsirakentajaksi kouluttautunut Emmi-Orvokki…

Leijonassa ammattiin kasvanut Susanna

Susanna otti rohkean askeleen tarttuessaan haasteeseen, jonka Leijonan ravintolapäällikkö hänelle eräänä tavallisena arkipäivänä esitti. Tuolloin hän työskenteli siivoojana vankilassa, jossa Leijonan ravintola sijaitsee. Hänen tehtäviinsä…

Kimmon matka ravintolapäälliköksi ja tiimin tukipilariksi

Riihimäen varuskuntaravintola Lieden ravintolapäällikkö Kimmo, kuvailee itseään helposti lähestyttäväksi, tiukaksi mutta rehdiksi. Hänen uransa ravintola-alalla alkoi jo 16-vuotiaana pitsakokkina, ja vuosien varrella hän on edennyt…

Voisimmeko olla seuraava työpaikkasi?

Katso kaikki avoimet tehtävät hyvän ruuan erikoisjoukoissa, jotka ovat juuri nyt tarjolla sinulle. Seuraa meitä myös Instagramissa, jossa kerromme aina meille avautuvista työmahdollisuuksista