10 vuotta luotettavaa ja vastuullista ruokapalvelua - Leijona Catering Siirry sisältöön

10 vuotta luotettavaa ja vastuullista ruokapalvelua

Puolustusvoimien, Rikosseuraamuslaitoksen ja muiden tärkeiden valtion kohteiden ruokapalveluista huolehtiva Leijona Catering Oy viettää vuonna 2022 kymmenvuotisjuhliaan. Leijona Cateringin asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyys on noussut sinä aikana merkittävästi. Yhtiö kehittää toimintaansa jatkuvasti, muun muassa ilmastoystävällistä ruokapalvelua. 

Puolustusvoimien ruokahuolto käynnistettiin helmikuussa 1918. Vuosikymmenien aikana testattu toimintavarmuus ja ainutlaatuinen ruokapalveluosaaminen ovat jatkuneet ja modernisoituneet Leijona Cateringissa ensimmäisten kymmenen toimintavuoden aikana. 

Toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo kuvailee Leijona Cateringin perustamisvaihetta vuosina 2011 – 2012 vauhdikkaaksi ja isojen asiakokonaisuuksien täyttämäksi aina yhtiön strategian luomisesta pohjakassojen perustamiseen.  

”Kuten keittiössä tapana on, käärimme hihat ja tartuimme toimeen. Saimme rakentaa ja kokea ainutlaatuista muutosta. Leijona aloitti virallisesti toimintansa 1.1.2012 ja silloin iso osa suomalaista ruokapalvelujen historiaa astui uudelle taipaleelle.” kuvailee Ritva Paavonsalo.  

Nykyisin Leijona Cateringin 510 ammattilaista valmistaa vuorokaudessa noin 70 000 annosta ruokaa yli 60 ravintolassa Raaseporista Sodankylään. 10-vuotias Leijona on toimintavarma ja turvallinen, uudistuva, ajan hermolla pysyvä ruokapalveluyhtiö ja luotettava työnantaja. Leijonalaiset tekevät työtään asiakasläheisesti ja toimivat kaikessa vastuullisesti.

”Seuraavan vuosikymmenen kuluessa haluamme edelleen uudistaa Leijonaa ja kehittää vetovoimaista työpaikkaa, jossa innostuneet osaajat työskentelevät. Leijona on taloudellisesti kannattava ja luotettava kumppani asiakkailleen nyt ja tulevaisuudessa.” linjaa toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo.  

Leijona Catering juhlistaa kymmenettä toimintavuottaan työn merkeissä valmistamalla asiakkailleen herkullisia aterioita ravintoloissaan kautta maan.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Suvi Pitkänen, p. 010 432 0107