Varuskuntaravintoloihin uusi ruokalista
Leijona Catering pitää ihmiset ja asiat liikkeessä, ja pöydät katettuina. Hyvän ruuan erikoisjoukot uudistavat varuskuntaravintoloiden ruokalistat kahdesti vuodessa . Nyt 27.10. alkaen, olemme tehneet tavallista suuremman päivityksen. Lähes 60 uutta ateriareseptiä tuo varuskuntien pöytiin lisää makua, voimaa ja monipuolisuutta. Ateriat ovat entistä ravitsevampia ja vastaavat paremmin asiakkaidemme toiveisiin sekä ajantasaisiin ravitsemussuosituksiin.
Mitä uutta?
- Enemmän lämpimiä kasviksia, salaatteja ja siemeniä aterioiden lisukkeina
- Lisää hedelmiä, täysjyväviljoja ja proteiinia
- Vähemmän sokeria, suolaa ja prosessoitua lihaa
Ateriakohtaiset uudistukset
- Aamupala: voimakaurapuuroa, tuoreita hedelmiä ja raejuustoa
- Lounas & päivällinen: kaksi salaattivaihtoehtoa, lämpimiä kasviksia ja siemensekoituksia
- Iltapala: proteiinipitoisia tuorepuuroja ja vanukkaita
Uudet raaka-aineet
Ruokalistalla kohtaavat kotimaiset klassikot ja kansainväliset maut. Mukana on mm. suomalainen gluteeniton kokojyväkaura ja kasviproteiinit, jotka täydentävät liharuokia ja tuovat aterioihin lisää ravintoarvoa ja ilmastoystävällisyyttä.
Palaute on meille tärkeää
Me kuuntelemme, joten palautetta voi aina antaa:
- suoraan ravintolahenkilöstölle omassa varuskuntaravintolassa
- sähköpostitse: info@leijonacatering.fi
Tutustu ruokalistaan: leijonacatering.fi/ruokalistat
Tervetuloa Leijonan pöytään!