Ravintola-alan konkareille
Tässä työssä ruokit enemmän kuin vatsaa – ruokit Suomen toimintakykyä, hyvinvointia ja turvallisuutta. Vastineeksi saat vakautta, varmuutta sekä asiakkaat, jotka tekevät ravintola-alan työstäsi ainutlaatuisen ja merkityksellisen.

Tutustu uramahdollisuuksiin hyvän ruuan erikoisjoukoissa

Kokki
Meillä ruuan valmistaa aina keittiön ammattilainen Leijonan omaa reseptiikkaa käyttäen. Patamme ovat suuria, aivan kuten asiakasmäärämmekin. Vaikka olisit jo ravintola-alan konkari, niin uniikki asiakaskunta ja heille suunnitellut ruokaratkaisut tuovat työhösi varmasti jotain uutta. Hyvä ja terveellinen ruoka kuuluu jokaiselle, ja kokkimme valmistavat myös kaikki erityisruokavaliot. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokin tutkintoa tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Ravintolatyöntekijä
Ravintolatyöntekijän monipuoliset työtehtävät takaavat sen, ettet tule meille vain pöytiä pyyhkimään! Tarjoilet päivän parhaita hetkiä asiakkaillemme ja työtehtäviisi kuuluu pääasiassa asiakaspalvelu ja salityöskentely linjastossa. Autat myös maastomuonien pakkaamisessa, astiahuollossa ja teet avustavia keittiötehtäviä. Tehtäviisi voi kuulua myös edustus- ja juhlatilaisuuksissa auttaminen.

Kanttiinityöntekijä
Vankilan kanttiini on kuin pieni kauppa vankilan muurien sisällä. Myynnissä on rajattu valikoima elintarvikkeita, hygieniatuotteita ja vangeille tärkeää puheaikaa. Vangit voivat tehdä kerran viikossa tilauksensa. Kanttiinityöntekijänä huolehdit tuotteiden hyllytyksestä, keräilystä, pakkauksesta ja kassatyöstä. Tehtäviisi kuuluu myös keittiön avustavia tehtäviä, kuten ruokien pakkaamista osastoille ja puhtaanapitoa.

Tarjoilija
Leijonalla katamme pöydän myös kristallikruunujen loisteeseen. Tarjoilijat työskentelevät valtion henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa sekä muissa edustusravintoloissamme. Työ on monipuolista ja pääset tekemään niin kahvituksia kuin tarjoilemaan à la carte -annoksia korkeatasoisiin edustustilaisuuksiin. Arkena olet mukana kattamassa lounaslinjastoa ja teet muita ravintolatyöntekijän tehtäviä.

Kenttäkeitinkouluttaja
Keittiössä tai kentällä, me tarjoilemme päivän parhaita hetkiä siellä missä asiakkaamme ovat. Kenttäkeitinkouluttaja on soppatykin erikoisasiantuntija, joka kouluttaa niin Leijonan omia erikoisjoukkolaisia kuin sotilaskeittäjiä kenttäkeittimen saloihin. Hän on tuttu hahmo Puolustusvoimien harjoituksissa, mutta tekee myös kokin tehtäviä varuskuntaravintoloissa. Kenttäkeitinkouluttajan titteli edellyttää niin kokin kuin kenttäkeittimen koulutusta.

Varastotyöntekijä
Varastotyöntekijät työskentelevät isoimmissa ravintoloissamme sekä logistiikkakeskuksissamme. Työ vaatii erityistä tarkkuutta, sillä et vain vastaanota tavaraa, vaan myös huolehdit siitä, että oikeat tilaukset lähtevät oikeaan osoitteeseen ja oikeaan aikaan.

Keittiömestari
Keittiömestarina olet keittiön keulahahmo, joka on mukana niin keittiön toiminnassa kuin johtamisessa. Leijonalla keittiömestarit työskentelevät henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa sekä muissa edustusravintoloissamme, joissa valmistamme korkeatasoisia kokous- ja edustustarjoiluita. Tehtävä edellyttää keittiöalan esihenkilötutkintoa tai valmiutta sen suorittamiseen työn ohella.

Vuoropäällikkö
Vuoropäällikkönä toimit ravintolapäällikön apuna varmistaen, että ravintolan arki pyörii sujuvasti. Johdatte ravintolaanne saavuttamaan tavoitteet niin asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden kuin tuloksen osalta. Osallistut tarvittaessa myös itse päivittäiseen ravintolan toimintaan. Tehtävässä edellytetään ravintola-alan esihenkilötutkintoa tai valmiutta sen suorittamiseen työn ohella.

Ravintolapäällikkö
Ravintolapäällikkönä johdat ravintolan kokonaistoimintaa: vastaat taloudellisesta tuloksesta, tiimisi hyvinvoinnista, asiakassuhteista, toiminnan kehittämisestä ja siitä, että ruoka on maukasta joka päivä. Tehtävänäsi on saada omat erikoisjoukkolaiset viihtymään työssään ja pitää kauhat pyörimässä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Et kulje tätä matkaa yksin, vaan rinnallasi ovat vuoro- ja asiakkuuspäällikkö, asiantuntijakomppania sekä 60 ravintolan esihenkilöverkosto. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ravintola-alan esihenkilötutkintoa ja näyttöä tuloksellisesta johtamisesta.

Asiantuntijat
Leijonassa työskentelee monipuolinen asiantuntijaverkosto, jotka tukevat ravintoloiden päivittäistä toimintaa. Toimistomme sijaitsevat Kuopiossa ja Vantaalla.
Tutustu asiantuntijatehtäviin
TÖISSÄ VARUSKUNTARAVINTOLASSA
Armeija ei marssi tyhjällä vatsalla
Hyvän ruuan erikoisjoukot ovat avainroolissa, jotta varusmiehillä riittää puhtia suorittaa varusmiespalvelusta. Asiakkaamme todella arvostavat työtämme – syöväthän he neljästi päivässä meidän tekemää hyvää ruokaa. Koska joka päivä, joka ikinen syö.

TÖISSÄ VANKILAN KEITTIÖSSÄ JA KANTTIINISSA
Työ muurien sisällä on yhteiskunnallisesti tärkeää
Säännöllinen ateriarytmi, lämmin ruoka ja vangeilla mahdollisuus asioida kanttiinissa, luovat rauhallista ilmapiiriä muurien sisälle. Tuemme työllämme vankien terveellisempää elämäntapaa ja samalla luomme rauhallista työympäristöä vartijoille.

TÖISSÄ HENKILÖSTÖ- JA OPISKELIJARAVINTOLASSA
Tarjoamme herkullista ruokaa niille, jotka pitävät yhteiskunnan käynnissä
Leijonan henkilöstö- ja opiskelijaravintolat toimivat viranomaiskentillä. Katamme pöydän niin arkein kuin juhlaan – linjastoruokailun lisäksi osaamiseemme kuuluu kokous- ja juhlatarjoilut kristallikruunujen säihkeessä.

TÖISSÄ ASIANTUNTIJANA
Olipa edessä kakkua tai rokkaa, kenttä voi luottaa asiantuntijoiden apuun
Asiantuntijoiden ja operatiivisen liiketoiminnan erikoisjoukot tukevat 60 ravintolan päivittäistä toimintaa. Teemme hybridityötä ja toimistomme sijaitsevat Kuopiossa ja Vantaalla.

Toimipaikat
Hyvän ruuan erikoisjoukot valmistavat päivittäin jopa 80 000 annosta hyvää ruokaa niille, jotka pitävät yhteiskunnan käynnissä. Asiakkainamme ovat Puolustusvoimat, Rikosseuraamuslaitos, THL sekä muita valtion turvallisuuskriittisiä viranomaisia.
Meitä hyvän ruuan erikoisjoukkolaisia on jo yli 550, ja työskentelemme ympäri Suomea 60 toimipisteessä. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa ja toinen toimistomme Vantaalla. Elämäntilanteen muuttuessa voi työnantaja pysyä silti samana, sillä Leijonan ravintoloita löytyy aina Sodankylästä Raaseporiin ja Vaasasta Lappeenrantaan.
Olemme siellä, missä Suomi tarvitsee toimintavarmuutta ja hyvää ruokaa. Koska joka päivä, joka ikinen syö.
Tätä tarjoamme sinulle
Hyvän ruuan erikoisjoukot tarjoaa sinulle uniikkeja työelämäkokemuksia, joita muualta et voi saada.
Uniikin työympäristön ja asiakkaat
100 % suomalaisen ja valtion omistaman yrityksen
Vakaan työsuhteen: ei kesälomautuksia tai sesonkivaihteluita
Isänmaallisesti ja yhteiskunnallisesti merkityksellisen työympäristön
Kenttäkeitinkoulutusta
Arvojemme mukaista johtamista
Hyvin maustetut työpäivät erikoisjoukkojen kanssa
Ei yötyötä
Voisimmeko olla seuraava työpaikkasi?
Katso kaikki avoimet tehtävät hyvän ruuan erikoisjoukoissa, jotka ovat juuri nyt tarjolla sinulle. Seuraa meitä myös Instagramissa, jossa kerromme aina meille avautuvista työmahdollisuuksista