Menyer - Leijona Catering
Hoppa till innehåll

Menyer

Varje restaurang har en egen menysida, där du ser måltider samt via info-märket i blått även varudeklarationer och näringsvärden.


Garnisonrestauranger

Personallunch och meny för beväringar finns på separata flikar. Genom att på menysidan välja ”2 veckor” ser du menyer för innevarande och följande vecka.

Personalrestauranger

Studentrestaurang

RISE


Alla färska köttprodukter (nöt, gris, får, fjäderfä) som vi använder vid tillredning av vår mat, är finländska.
(Jord- och skogsbruksministeriets förordning 154/2019)
Ytterligare information om allergener fås av personalen samt från matlistan.
Matsedelns märkningar: laktosfri (L), mjölkfri (M) ja glutenfri (G).

  • Spannmål som innehåller gluten, dvs. vete, råg, korn, havre och produkter framställda därav
  • Kräftdjur och produkter framställda därav
  • Ägg och produkter framställda därav
  • Fisk och produkter framställda därav
  • Jordnötter och produkter därav
  • Sojabönor och produkter därav
  • Mjölk och produkter framställda därav (laktos inbegripen)
  • Nötter och mandlar och produkter framställda därav
  • Selleri och produkter därav
  • Senap och produkter därav
  • Sesamfrön och produkter därav
  • Svaveldioxid och sulfit
  • Lupiner och produkter därav
  • Blötdjur och produkter därav

Observera att vi tillreder måltiderna i utrymmen där det hanteras allergener. Även en del av de råvaror som användes är tillverkade i utrymmen där man hanterar allergener.