Leijonalle jälleen Great Place to Work® -sertifikaatti
Leijona Cateringille on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti jo seitsemättä vuotta peräkkäin. Sertifiointi on kansainvälisesti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta ja työpaikkakulttuurista, jossa luottamus, yhteisöllisyys ja ammattiylpeys näkyvät työarjessa.
”Olemme erittäin ylpeitä tästä tunnustuksesta ja henkilöstön 86 % vastausaktiivisuudesta. Se kertoo, että olemme onnistuneet rakentamaan kulttuurin, jossa ihmiset viihtyvät, kokevat työnsä merkitykselliseksi ja haluavat tehdä parhaansa joka päivä”, kertoo henkilöstö- ja viestintäjohtaja Anu Takanen.
Korkea henkilöstön sitoutuminen ja vahva kulttuuri näkyvät tuloksissa
Tänä vuonna 475 työntekijää, eli 86 % henkilöstöstä, osallistui kyselyyn. Tämä kertoo vahvasta sitoutumisesta ja halusta kehittää yhdessä entistä parempaa työpaikkaa.
Tulokset osoittavat myös, että Leijonan arvot näkyvät selvästi arjen tekemisessä:
- 96 % kertoi toimivansa #keitämmeyhdessä-arvon mukaisesti ja auttavan työkaveria.
- 95 % koki tekevänsä #rintarottingilla työtä hyvän ruuan erikoisjoukoissa.
- 91 % tunsi itsessään #ketteräkehittäjäksi, joka haluaa toimia joka päivä pikkuisen paremmin.
Tämä vuosi toi hienoa kehitystä työntekijäkokemukseen. 81 % työntekijöistämme kokee Leijonan todella hyväksi työpaikaksi, kun tyypillisessä suomalaisessa yrityksissä vastaava luku on ollut 38 %. Luku on kasvanut viime vuodesta 8%, mikä osoittaa, että kulttuurimuutos ja arvot on otettu aidosti osaksi arkea.
Hyvän ruuan erikoisjoukot tekevät merkityksellistä työtä #rintarottingilla
Leijona Catering valmistaa hyvää ruokaa niille, jotka pitävät yhteiskunnan käynnissä – Puolustusvoimissa, Rikosseuraamuslaitoksessa ja viranomaiskentillä. Olipa edessä kakkua tai rokkaa, ydintehtävämme on turvata ruokahuollon jatkuvuus kaikissa olosuhteissa. Leijonalaiset kokevat tämän tehtävänsä aidosti merkitykselliseksi ja tämä välittyi useissa avoimissa kommenteissa, kuten tässä: ”Työ puolustusvoimien ruokahuollon parissa on yhteiskunnallisesti merkittävää kaikissa olosuhteissa.”
Leijonan kulttuurin ytimessä ovat arvot #rintarottingilla, #keitämmeyhdessä ja #ketteräkehittäjä, jotka näkyvät jokaisessa työpäivässä, keittiössä ja kentällä. Koska joka päivä, joka ikinen syö.
Lisätietoja:
Anu Takanen, henkilöstö- ja viestintäjohtaja
p. 010 4320 150
anu.takanen@leijonacatering.fi
Leijona Catering nettisivut: https://leijonacatering.fi/
