Ravintola-alan ammattilaisille – Leijona Catering
Siirry sisältöön

Ravintola-alan konkareille

Tässä työssä ruokit enemmän kuin vatsaa – ruokit Suomen toimintakykyä, hyvinvointia ja turvallisuutta. Vastineeksi saat vakautta, varmuutta sekä asiakkaat, jotka tekevät ravintola-alan työstäsi ainutlaatuisen ja merkityksellisen.

Tutustu uramahdollisuuksiin hyvän ruuan erikoisjoukoissa

Kokki

Meillä ruuan valmistaa aina keittiön ammattilainen Leijonan omaa reseptiikkaa käyttäen. Patamme ovat suuria, aivan kuten asiakasmäärämmekin. Vaikka olisit jo ravintola-alan konkari, niin uniikki asiakaskunta ja heille suunnitellut ruokaratkaisut tuovat työhösi varmasti jotain uutta. Hyvä ja terveellinen ruoka kuuluu jokaiselle, ja kokkimme valmistavat myös kaikki erityisruokavaliot. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokin tutkintoa tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Ravintolatyöntekijä

Ravintolatyöntekijän monipuoliset työtehtävät takaavat sen, ettet tule meille vain pöytiä pyyhkimään! Tarjoilet päivän parhaita hetkiä asiakkaillemme ja työtehtäviisi kuuluu pääasiassa asiakaspalvelu ja salityöskentely linjastossa. Autat myös maastomuonien pakkaamisessa, astiahuollossa ja teet avustavia keittiötehtäviä. Tehtäviisi voi kuulua myös edustus- ja juhlatilaisuuksissa auttaminen.

Kanttiinityöntekijä

Vankilan kanttiini on kuin pieni kauppa vankilan muurien sisällä. Myynnissä on rajattu valikoima elintarvikkeita, hygieniatuotteita ja vangeille tärkeää puheaikaa. Vangit voivat tehdä kerran viikossa tilauksensa. Kanttiinityöntekijänä huolehdit tuotteiden hyllytyksestä, keräilystä, pakkauksesta ja kassatyöstä. Tehtäviisi kuuluu myös keittiön avustavia tehtäviä, kuten ruokien pakkaamista osastoille ja puhtaanapitoa.

Tarjoilija

Leijonalla katamme pöydän myös kristallikruunujen loisteeseen. Tarjoilijat työskentelevät valtion henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa sekä muissa edustusravintoloissamme. Työ on monipuolista ja pääset tekemään niin kahvituksia kuin tarjoilemaan à la carte -annoksia korkeatasoisiin edustustilaisuuksiin. Arkena olet mukana kattamassa lounaslinjastoa ja teet muita ravintolatyöntekijän tehtäviä.

Kenttäkeitinkouluttaja

Keittiössä tai kentällä, me tarjoilemme päivän parhaita hetkiä siellä missä asiakkaamme ovat. Kenttäkeitinkouluttaja on soppatykin erikoisasiantuntija, joka kouluttaa niin Leijonan omia erikoisjoukkolaisia kuin sotilaskeittäjiä kenttäkeittimen saloihin. Hän on tuttu hahmo Puolustusvoimien harjoituksissa, mutta tekee myös kokin tehtäviä varuskuntaravintoloissa. Kenttäkeitinkouluttajan titteli edellyttää niin kokin kuin kenttäkeittimen koulutusta.

Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijät työskentelevät isoimmissa ravintoloissamme sekä logistiikkakeskuksissamme. Työ vaatii erityistä tarkkuutta, sillä et vain vastaanota tavaraa, vaan myös huolehdit siitä, että oikeat tilaukset lähtevät oikeaan osoitteeseen ja oikeaan aikaan.

Keittiömestari

Keittiömestarina olet keittiön keulahahmo, joka on mukana niin keittiön toiminnassa kuin johtamisessa. Leijonalla keittiömestarit työskentelevät henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa sekä muissa edustusravintoloissamme, joissa valmistamme korkeatasoisia kokous- ja edustustarjoiluita. Tehtävä edellyttää keittiöalan esihenkilötutkintoa tai valmiutta sen suorittamiseen työn ohella.

Vuoropäällikkö

Vuoropäällikkönä toimit ravintolapäällikön apuna varmistaen, että ravintolan arki pyörii sujuvasti. Johdatte ravintolaanne saavuttamaan tavoitteet niin asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden kuin tuloksen osalta. Osallistut tarvittaessa myös itse päivittäiseen ravintolan toimintaan. Tehtävässä edellytetään ravintola-alan esihenkilötutkintoa tai valmiutta sen suorittamiseen työn ohella.

Ravintolapäällikkö

Ravintolapäällikkönä johdat ravintolan kokonaistoimintaa: vastaat taloudellisesta tuloksesta, tiimisi hyvinvoinnista, asiakassuhteista, toiminnan kehittämisestä ja siitä, että ruoka on maukasta joka päivä. Tehtävänäsi on saada omat erikoisjoukkolaiset viihtymään työssään ja pitää kauhat pyörimässä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Et kulje tätä matkaa yksin, vaan rinnallasi ovat vuoro- ja asiakkuuspäällikkö, asiantuntijakomppania sekä 60 ravintolan esihenkilöverkosto. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ravintola-alan esihenkilötutkintoa ja näyttöä tuloksellisesta johtamisesta.

Asiantuntijat

Leijonassa työskentelee monipuolinen asiantuntijaverkosto, jotka tukevat ravintoloiden päivittäistä toimintaa. Toimistomme sijaitsevat Kuopiossa ja Vantaalla.

Tutustu asiantuntijatehtäviin
Kimmon matka ravintolapäälliköksi ja tiimin tukipilariksi Oppisopimuksella pääsee heti tekemään oikeita töitä Leijonassa ammattiin kasvanut Susanna

Uratarina

Kimmon matka ravintolapäälliköksi ja tiimin tukipilariksi

Riihimäen varuskuntaravintola Lieden ravintolapäällikkö Kimmo, kuvailee itseään helposti lähestyttäväksi, tiukaksi mutta rehdiksi. Hänen uransa ravintola-alalla alkoi jo 16-vuotiaana pitsakokkina, ja vuosien varrella hän on edennyt…

Oppisopimuksella pääsee heti tekemään oikeita töitä

Emmi-Orvokki on iloinen ja reipas TraineeLeijona, joka työskentelee kokkina Vekaranjärven varuskuntaravintola Linnassa. Hän suorittaa oppisopimukseen kuuluvat opinnot Edukossa, Kouvolan ammattiopistossa. Alun perin hirsirakentajaksi kouluttautunut Emmi-Orvokki…

Leijonassa ammattiin kasvanut Susanna

Susanna otti rohkean askeleen tarttuessaan haasteeseen, jonka Leijonan ravintolapäällikkö hänelle eräänä tavallisena arkipäivänä esitti. Tuolloin hän työskenteli siivoojana vankilassa, jossa Leijonan ravintola sijaitsee. Hänen tehtäviinsä…

TÖISSÄ VARUSKUNTARAVINTOLASSA

TÖISSÄ VANKILAN KEITTIÖSSÄ JA KANTTIINISSA

TÖISSÄ HENKILÖSTÖ- JA OPISKELIJARAVINTOLASSA

TÖISSÄ ASIANTUNTIJANA

Toimipaikat

Hyvän ruuan erikoisjoukot valmistavat päivittäin jopa 80 000 annosta hyvää ruokaa niille, jotka pitävät yhteiskunnan käynnissä. Asiakkainamme ovat Puolustusvoimat, Rikosseuraamuslaitos, THL sekä muita valtion turvallisuuskriittisiä viranomaisia.

Meitä hyvän ruuan erikoisjoukkolaisia on jo yli 550, ja työskentelemme ympäri Suomea 60 toimipisteessä. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa ja toinen toimistomme Vantaalla. Elämäntilanteen muuttuessa voi työnantaja pysyä silti samana, sillä Leijonan ravintoloita löytyy aina Sodankylästä Raaseporiin ja Vaasasta Lappeenrantaan.

Olemme siellä, missä Suomi tarvitsee toimintavarmuutta ja hyvää ruokaa. Koska joka päivä, joka ikinen syö.

Tätä tarjoamme sinulle

Hyvän ruuan erikoisjoukot tarjoaa sinulle uniikkeja työelämäkokemuksia, joita muualta et voi saada.

Uniikin työympäristön ja asiakkaat

100 % suomalaisen ja valtion omistaman yrityksen

Vakaan työsuhteen: ei kesälomautuksia tai sesonkivaihteluita

Isänmaallisesti ja yhteiskunnallisesti merkityksellisen työympäristön

Kenttäkeitinkoulutusta

Arvojemme mukaista johtamista

Hyvin maustetut työpäivät erikoisjoukkojen kanssa

Ei yötyötä

Vinkit työnhakuun

Aito halu oppia, kasvaa ja kehittyä ammattilaisena, ovat minulle painoarvoltaan tärkeämmät kuin pitkä ansioluettelo. Osoita ja nosta esiin hyvät puolesi työntekijänä. Varaudu myös kuvailemaan itseäsi, mikä tekee sinusta mahtavan tiimin jäsenen. Leijonalla me keitämme yhdessä ja soppaan täytyy valita aina oikeat raaka-aineet. Jokainen raaka-aine on erilainen, mutta onnistumisen kannalta erittäin tärkeä!

Tuuli

Ravintolapäällikkö

Ota selvää työnantajasta etukäteen esimerkiksi somesta ja nettisivuilta. Varsinkin haastattelussa erotut eduksesi, jos tuot esiin tutustuneesi meihin etukäteen ja esittämällä kysymyksiä työpaikasta. Nämä kertovat meille, että olet aidosti kiinnostunut juuri meistä, ja se tekee minuun vaikutuksen.

Johanna

Ravintolapäällikkö

Emme vaadi useimpiin hakemuksiin CV:tä, joten vastaa kattavasti hakulomakkeen kysymyksiin. Voimme saada yhteen tehtäviin monia kymmeniä hyviä hakemuksia. Mitä paremmin olet kuvaillut taustaasi ja sitä, miksi haet juuri meille töihin, niin sitä paremmat mahdollisuudet sinun on erottautua hyvien hakijoiden joukosta. Yllättävän moni hakija kirjoittaa näihin kohtiin liian niukasti tietoa rekrytoivan esihenkilön mielestä.

Ida

HR-päällikkö

Voisimmeko olla seuraava työpaikkasi?

Katso kaikki avoimet tehtävät hyvän ruuan erikoisjoukoissa, jotka ovat juuri nyt tarjolla sinulle. Seuraa meitä myös Instagramissa, jossa kerromme aina meille avautuvista työmahdollisuuksista