Ruokalistat
Tervetuloa ruokailemaan Leijonalle!
Varuskuntaravintolat
Henkilöstölounas ja varusmiesten ruokalistat näkyvät omilla välilehdillään.
Henkilöstöravintolat
Opiskelijaravintolat
Rikosseuraamuslaitoksen (RISE) ravintolat
Kaikki ruuanvalmistuksessa käyttämämme naudan, sian, lampaan ja siipikarjan tuore liha on suomalaista.
(Maa- ja metsätalousministeriön asetus 154/2019)
Kaikkien ravintoloidemme ruokalistat on koottu Aromi eRuokalista -palveluun. Ruokalistoja voi selata ravintolatyyppien ja ravintoloiden mukaan.
Jokaisella ravintolalla on oma ruokalistasivunsa, josta näet tarjottavat ruoat sekä info-merkin takaa myös tuoteselosteet ja ravintoarvot. Leipien, lisäkkeiden ja salaattien valikoimat ovat ravintolakohtaisia, joten tarkemmat tuotetiedot on saatavilla ravintolasta.
Ruokamme saattavat sisältää seuraavia allergeeneja:
- Gluteenia sisältävät viljat eli vehnä, ruis, ohra, kaura ja niistä valmistetut tuotteet
- Äyriäiset ja äyriäistuotteet
- Kananmunat ja munatuotteet
- Kalat ja kalatuotteet
- Maapähkinät ja maapähkinätuotteet
- Soijapavut ja soijapaputuotteet
- Maito ja maitotuotteet (laktoosi mukaan lukien)
- Pähkinät ja mantelit sekä pähkinä- ja mantelituotteet
- Selleri ja sellerituotteet
- Sinappi ja sinappituotteet
- Seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteet
- Rikkidioksidi ja sulfiitit
- Lupiinit ja lupiinituotteet
- Nilviäiset ja nilviäistuotteet
Huomioithan, että valmistamme ateriamme tiloissa, joissa käsitellään allergeeneja. Myös osa käyttämistämme raaka-aineista on valmistettu tiloissa, joissa käsitellään allergeeneja.
Lisätietoa ruokien allergeeneista saat henkilökunnaltamme sekä ravintolan ruokalistalta.
Ruokalistan merkinnät kertovat ruuan laktoosittomuudesta (L), maidottomuudesta (M) ja gluteenittomuudesta (G).