Ruokalistat – Leijona Catering
Siirry sisältöön

Ruokalistat

Tervetuloa ruokailemaan Leijonalle!

Kaikkien ravintoloidemme ruokalistat on koottu Aromi eRuokalista -palveluun. Ruokalistoja voi selata ravintolatyyppien ja ravintoloiden mukaan.

Jokaisella ravintolalla on oma ruokalistasivunsa, josta näet tarjottavat ruoat sekä info-merkin takaa myös tuoteselosteet ja ravintoarvot. Leipien, lisäkkeiden ja salaattien valikoimat ovat ravintolakohtaisia, joten tarkemmat tuotetiedot on saatavilla ravintolasta.


Varuskuntaravintolat

Henkilöstölounas ja varusmiesten ruokalistat näkyvät omilla välilehdillään.

Henkilöstöravintolat

Opiskelijaravintolat

Rikosseuraamuslaitoksen (RISE) ravintolat


Kaikki ruuanvalmistuksessa käyttämämme naudan, sian, lampaan ja siipikarjan tuore liha on suomalaista.
(Maa- ja metsätalousministeriön asetus 154/2019)

  • Gluteenia sisältävät viljat eli vehnä, ruis, ohra, kaura ja niistä valmistetut tuotteet
  • Äyriäiset ja äyriäistuotteet
  • Kananmunat ja munatuotteet
  • Kalat ja kalatuotteet
  • Maapähkinät ja maapähkinätuotteet
  • Soijapavut ja soijapaputuotteet
  • Maito ja maitotuotteet (laktoosi mukaan lukien)
  • Pähkinät ja mantelit sekä pähkinä- ja mantelituotteet
  • Selleri ja sellerituotteet
  • Sinappi ja sinappituotteet
  • Seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteet
  • Rikkidioksidi ja sulfiitit
  • Lupiinit ja lupiinituotteet
  • Nilviäiset ja nilviäistuotteet

Huomioithan, että valmistamme ateriamme tiloissa, joissa käsitellään allergeeneja. Myös osa käyttämistämme raaka-aineista on valmistettu tiloissa, joissa käsitellään allergeeneja.

Lisätietoa ruokien allergeeneista saat henkilökunnaltamme sekä ravintolan ruokalistalta.

Ruokalistan merkinnät kertovat ruuan laktoosittomuudesta (L), maidottomuudesta (M) ja gluteenittomuudesta (G).