Siirry sisältöön

Meille on tärkeää, että työntekijämme kokevat olevansa osa leijonaperhettä ja viihtyvät työssään. Kuuntelemme toiveita tarkasti ja mittaamme sekä yrityskulttuuria että työtyytyväisyyttä säännöllisesti. Haluamme kehittää toimintaamme saatujen tulosten ja palautteiden perusteella. Haluamme myös, että leijonalaisilla on mahdollisuus kehittyä ja siksi tarjoamme erilaisia oppimis- ja urapolkuja. Tuemme henkilöstömme ammatillisten taitojen, työyhteisö- ja esimiestaitojen vahvistamisen lisäksi myös omaehtoista kouluttautumista. Huolehdimme yhdenvertaisuuden toteutumisesta jokaisessa toimipaikassamme.

Tutkitusti hyvä työpaikka

Leijonan ravintoloissa on mitattu henkilöstön tyytyväisyyttä Trust Index© -kyselyillä jo useana vuonna. Saatujen kokonaistulosten perusteella meille myönnettiin hyvän työpaikan tunnus, Great Place to Work® -sertifikaatti vuosina 2019 – 2022.


Leijonalaisten hyvinvointia vahvistavat edut

Leijonalaisilla on käytössä kattavat työterveyshuollon palvelut. Palveluihin kuuluvat yleislääkäritason hoidon lisäksi mm. työterveyshoitajan, psykologin ja fysioterapeutin palvelut sekä veloitukseton optikon näöntarkastus. Sairauskuluvakuutus täydentää monipuolista työterveyshuollon palvelupakettia.

Panostamme Leijonassa vuosittain tiimien virkistäytymiseen ja yhteisöllisyyden vahvistamiseen. Yksilön hyvinvointia tukemaan Leijona tarjoaa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, jota voi hyödyntää ympäri Suomen sekä OmaLeijona -etuuden oman osaamisen, työhyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Leijona tarjoaa työntekijöilleen työvaatteet ja -kengät sekä muut työssä tarvittavat henkilösuojaimet turvallisen työn varmistamiseksi. Lisäksi Leijona tarjoaa monia muita etuuksia henkilöstölleen.


Savuton työpaikka

Olemme savuton työpaikka, koska haluamme ylläpitää ja edistää työntekijöidemme terveyttä, hyvinvointia ja työssä jaksamista. Myös ravintolamme ovat savuttomia. Teemme yhdessä Leijona Catering Oy:stä miellyttävämmän paikan työskennellä. Savuttomuus on koko työyhteisön etu ja jokainen henkilö sitoutuu omalta osaltaan luomaan savuttoman työpaikan.