Vastuullinen kumppanuus - Leijona Catering Siirry sisältöön

Vastuullinen kumppanuus

Me Leijonan väki olemme Suomen maanpuolustuksen ja turvallisuuden vastuullinen sekä elintärkeä kumppani. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotamme kumppanuuden puitteissa sovitun mukaisia palveluita monille asiakkaillemme. 

Omasta roolistani katsottuna kumppanuus on tärkeimpiä asioita, joka näkyy kaikessa omassa työskentelyssäni ja Leijonan toiminnassa yhtiönä. Kumppanuuden hengen mukaisesti me leijonalaiset kehitämme palveluita ja tuotteita asiakkaidemme parhaaksi, kustannustehokkuus huomioiden. Strateginen kumppanuus ulottuu paljon syvemmälle, mikä tarkoittaa, että palvelemme asiakkaitamme kaikissa olosuhteissa. 

Mielestäni keskeinen asia kumppanuudessa on “Leijonan tapa toimia”. Näin takaamme, että kaikissa paikoissa kaikille asiakkaillemme ruokapalvelumme on yhtä laadukas. Kun toimimme hyvän kumppanuuden hengen mukaisesti, luottamus on molemminpuolista. Asiakas voi luottaa toimintaamme ja palveluumme. 

”Takaamme, että kaikissa paikoissa kaikille asiakkaillemme ruokapalvelumme on yhtä laadukas.”

Meidän jokaisen leijonalaisen ja asiakkaidemme yhteyshenkilön on tärkeää olla vuorovaikutuksessa, jotta me leijonalaiset voimme toimia kaikissa tilanteissa asiakkaidemme parhaaksi. Leijona kehittää palveluita ja tuotteita myös tulevaisuuden tarpeisiin, asiakkaiden tarpeita kuunnellen. 

Kumppanuuden ylläpitäminen tarkoittaa arkista työskentelyä kaikilla Leijona Cateringin organisaation tasoilla niin ravintoloissamme kuin yhtiön johdossa. Me asiakkuuspäälliköt hoidamme omia tehtäviämme alueellisesti määriteltyjen yhteyshenkilöiden kanssa. Leijonan ravintolat eri puolilla Suomea toteuttavat kumppanuutta laadukkaasti, palvellen ruokailevia asiakkaitamme. Kaikkien panos kumppanuuteen on yhtä merkittävä. 

Jarmo

Kirjoittaja on Leijonan asiakkuuspäällikkö