Uratarina Ville Kraft - Leijona Catering Siirry sisältöön

Leijonan palveluhenkinen vuoropäällikkö Ville   

Hyville tyypeille on töitä 

“Töihin tuloni oli erikoinen tilanne. Huomasin sattumalta sosiaalisesta mediasta, että Leijonan ravintolassa on kokin paikka avoinna. Ravintolapäällikkö kutsui minut kahville keskustelemaan. Siinä sitten kirjoitettiin työsopimus ja tässä sitä ollaan. Kolme vuotta olen ollut Leijonassa.” Ville kertoo. 

Ville on suorittanut hotelli- ja ravintola-ajan perustutkinnon ja edellisessä työpaikassaan vuoropäällikkövalmennuksen. Ennen Leijonalle tuloaan Ville on työskennellyt ravintolaketjussa kokkina ja vuoropäällikkönä. 

Rehdissä ja reilussa työpaikassa viihtyy 

Villeltä kysyttäessä, kuinka kuvailisit Leijonaa, hän vastaa: “Leijona on rehti, reilu ja huippu. Mukavat työkaverit ja inhimillinen työtahti. Johdon tuki on myös hyvä.” Ville hoitaa vuoropäällikön tehtävässään tuotetilauksia ja -myyntiä, inventaarioita ja aterioiden pakkaamista. Hän myös sijaistaa ravintolapäällikköä, jolloin tekee tarvittaessa muun muassa työvuorojen suunnittelua. “Johdamme henkilöstöä ravintolapäällikön kanssa yhdessä”, Ville sanoo.  

“Leijona on rehti, reilu ja huippu. Mukavat työkaverit ja inhimillinen työtahti. Johdon tuki on myös hyvä.”

Vastuullista ja kehittävää työtä 

Työpäivän alussa Ville tarkastaa, että myynnissä olevia tuotteita on riittävästi. Hän palvelee asiakkaat ja tekee merkintöjä seuraavista tilauksista. “Iltapäivällä tulen keittiölle avuksi.”  

“Tykkään tehdä myyntityötä, ottaa vastuuta sekä kehittää itseäni” Ville kertoo. Hänen mielestään työssä on haastavia ja vaikeitakin asioita positiivisten ja innostavien tekijöiden lisäksi.   

“Leijona tunnetaan vain vähän ravintola-alan työnhakijoiden keskuudessa. Minäkään en tiennyt Leijonasta mitään ennen tänne tuloa. Työyhteisö on Leijonassa tosi kiva ja työvuorot ovat hyvät.” 

KUKA?

Ville Kraft, vuoropäällikkö
Kaksi ja puoli vuotta Leijonassa.
Alalla kymmenen vuotta. Hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto ammattikoulusta.