Toiminnan jatkuvuuden varmistaminen - Leijona Catering Siirry sisältöön

Toiminnan jatkuvuuden varmistaminen 

Toimintamme sujuvuuden ja kustannustehokkuuden turvaamiseksi hankintaketjumme on oltava ehdottoman toimitusvarma ja kumppaneidemme luotettavia. Asetamme kilpailutuksissamme vaatimukset toimittajillemme korkeiksi varmistuaksemme siitä, että asiakkaamme saavat kauttamme laadultaan ensiluokkaisia ja silti kustannustehokkaita elintarvikkeita. Sopimuskauden aikana seuraamme järjestelmällisesti toimitusvarmuutta ja sopimustemme mukaista toimintaa, läheisessä yhteistyössä tavaran- ja palveluntoimittajien kanssa. 

Haluamme olla vastuullinen, kehittyvä ja haluttu yhteistyökumppani. Vastavuoroisesti odotamme kumppaneiltamme osaamista, joustavuutta, jatkuvaa laadun parantamista sekä sopimusten kunnioittamista lakeja ja kestävän liiketoiminnan periaatteita noudattaen. Toimittajille laadituissa eettisissä ohjeissamme sovitaan yhteistyön ehdoista muun muassa luottamuksellisuuden, turvallisuuden, ihmisoikeuksien ja ympäristön näkökulmista. Teemme yhteistyötä vain näihin ohjeisiin sitoutuneiden kumppaneiden kanssa.  

Hankintakenttä on jatkuvassa liikkeessä elintarvikemarkkinoiden ja lainsäädännön muutosten mukaan. Kumppanuuksia syventämällä voimme kehittää hankintojen tehokkuutta, vastuullisuutta ja jatkuvuudenhallintaa sekä samalla palvella asiakastamme entistä paremmin.