Päivän paras hetki - Leijona Catering Siirry sisältöön

Päivän paras hetki

Leijona haluaa tarjota asiakkailleen yhden päivän parhaista hetkistä, ja sitä kautta luoda eväät hyvään elämään. Työtä tehdään suurella sydämellä ja toimintaa kehitetään jatkuvasti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Mitä kaikkea päivän paras hetki sitten oikein tarkoittaa, kuinka se luodaan? 

Päivän paras hetki voi yhdelle olla se, kun herää virkeänä ja nauttii aamukahvin kevätauringon pilkistäessä verhon raosta. Toiselle päivän paras hetki on se, kun saa istahtaa nojatuoliin suklaarasian kanssa, ja avata lempirunoilijan uusimman teoksen, ja jollekin se, kun voi pienen hetken olla itsekseen työpäivän jälkeen ja olla tekemättä yhtään mitään tai lähteä vaikka juoksulenkille. 

Usein kuitenkin meille kaikille työ- tai opiskelupäivän paras hetki on lounastauko; se hetki, kun saa nauttia maukkaan ja ravitsevan, jonkun muun itselle valmistaman aterian kiireettömästi ja samalla kollegoiden kanssa jutustellen tai päivän puheenaiheita pohdiskellen. 

Me leijonalaiset teemme kaikkemme, että voimme luoda ruokailusta Sinulle päivän parhaimman hetken. Huolehdimme siitä, että tarjoamamme ruoka on maukasta ja ravitsevaa, ja että tila, jossa ruokailet, on siisti ja viihtyisä.  

Se, että Sinulle asiakkaanamme kokemus olisi kokonaisvaltainen, tarvitaan monia Leijonan osaajia. Ei riitä, että tuotekehittäjä suunnittelee reseptit ja laatii ruokalistan; tarvitaan myös niitä ammattilaisia, jotka ensin tilaavat vaaditut raaka-aineet, ja sitten heitä, jotka valmistavat ja tarjoilevat suunnitellun mukaisen ateriakokonaisuuden. Lisäksi tarvitaan osaajia, jotka vastaavat tilojen puhtaudesta ja sitä kautta varmistavat turvallisen ruokailuympäristön, sekä heitä, jotka omalla ammattitaidollaan huolehtivat siitä, että koneet, laitteet, välineet ja astiat ovat juuri kohteeseen sopivat ja ruokailutila silmää miellyttävä. 

Se, että pystyn toteamaan tarjoavamme päivän parhaat hetket, vaatii siis toteutuakseen paljon eri alan osaajia, ja niitä meillä Leijonassa riittää. On hienoa voida sanoa olevansa osa tätä suurta kokonaisuutta, tätä laajaa Leijonalaumaa, jonka jälki ulottuu aina Tammisaaresta Sodankylään asti.  

Voin ylpeänä sanoa haluavani tarjota sinulle yhden päiväsi parhaista hetkistä, ja sitä kautta luoda eväitä hyvään elämään. Juuri Sinulle.  

Liisa

Kirjoittaja on Leijonan palvelupäällikkö