Osaavat ja osallistuvat ihmiset - Leijona Catering Siirry sisältöön

Osaavat ja osallistuvat ihmiset

Leijonalla herkullista ruokaa ja asiakkaiden, sekä jokaisen meidän leijonaisen päivän parhaita hetkiä ovat tekemässä osaavat ja osallistuvat ihmiset. Meillä Leijonassa työskentelee tällä hetkellä reilusti yli 500 työntekijää, ja lauma onkin kasvanut jo todella isoksi. Otamme jatkossakin avosylin vastaan jokaisen uuden leijonalaisen ja pidämme yhdessä huolta siitä, että hän viihtyy talossa. Lupaamme, että uutena leijonalaisena saat hyvät työkaverit, jotka ovat rohkeita, oppivat uutta ja kehittävät toimintaa yhdessä, jokainen tarttuu rivakasti toimeen ja kantaa kortensa yhteiseen kekoon. 

Viihtymiseen haluammekin panostaa ja sen vuoksi olemme räätälöineet koko henkilöstöllemme todella poikkeuksellisen hyvät edut ja niistä pääsee nauttimaan jokainen, oman osa-alueensa ammattilainen. Hyvinvointi ei ole pelkästään työhyvinvointia, vaan hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja sen vuoksi kannustammekin liikkumaan, ja huolehtimaan etujen avulla hyvinvoinnista myös vapaa-ajalla ja tarjoamme mahdollisuuksia myös kouluttautumiseen. Leijonalla työskentely on mahdollista, vaikka koulutusta alalle ei vielä olisikaan. Haluamme tarjota mahdollisuutta kouluttautua TraineeLeijonana, johon kuuluu oppisopimuskoulutus ja sitä kautta tutkinto on jokaisen mahdollista saada.  

”Yhdessä me teemme päivän parhaita hetkiä”

Leijonalaiset ovat ainutlaatuisessa asemassa, sillä olemme se yksi ja ainoa ravintola-alan työpaikka Suomessa, jossa pääsee kattamaan pöydän kristallikruunujen alle, korpimetsään kannonnokkaan tai vankilan muurien sisään. Osaavat ja osallistuvat työntekijät Leijonalla arvostavat lisäksi sitä, että omaa elämää on helppo suunnitella ja rakentaa, koska työpaikkaan voi luottaa kuin muuriin.  

Sinä voit olla myös tuleva leijonalainen, sillä haemme tälläkin hetkellä uusia työntekijöitä aina etelästä pohjoiseen. Voit olla ammattilainen, ammattilaiseksi pyrkivä, alanvaihtaja, alalle palaava tai palavasti leijonalaiseksi haluava. Yhdessä me teemme päivän parhaita hetkiä ja herkullista ruokaa jokaiselle asiakkaallemme.  

Meille on tärkeää, että tarjoamme jokaiselle varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä! 

Marinka

Kirjoittaja on Leijonan HRD henkilöstöpäällikkö.

Marinka vastaa Leijonalla yhdessä muun tiimin kanssa henkilöstöasioista, mutta lisäksi osaamisen kehittämisestä, työhyvinvoinnista ja esihenkilötuesta. Ihmiset ovat kaikista tärkeintä ja sen vuoksi Marinka kokee, että työ osaavien ja osallistuvien työntekijöiden kanssa on merkityksellistä joka päivä.