Leijonalaisten päivä 10 -teemalla - Leijona Catering Siirry sisältöön

Vietimme Leijonalaisten päivä -henkilöstöjuhlaa 10-vuotissynttäreiden merkeissä huhtikuun loppupuolella. Helsinkiin saapui yli 200 Leijonan työntekijää eripuolilta Suomea viettämään yhteistä syntymäpäiväjuhlaa. Jälleennäkeminen oli silminnähden riemukas koska kasvokkain kohtaamiset ovat olleet koronavuosina vähissä meillä kaikilla.

Leijonalaisten päivää juhlittiin 10-vuotisjuhlateemalla.

Ennen varsinaista juhlatilaisuutta kokoonnuimme hauskaan ja räväkkään tiimityöpajaan. Ryhmätöiden, keskustelujen ja harjoitusten välillä nautimme herkullisen lounaan ja välipalan. Päivän kääntyessä iltaan kokoonnuimme juhla-aterialle, jonka jälkeen nautimme bändin musisoinnista ja tanssista. Illan merkittävin tapahtuma oli ahkerasti ja esimerkillisesti työskennelleiden leijonalaisten palkitseminen kunniakirjoin, ansiomerkein ja ruusuin. Useat palkitut työntekijät ovat tehneet Leijonassa työtä koko 10-vuotisen historian ajan tai kauemmin, jopa kunnioitettavat 40 vuotta.

Henkilöstön juhla oli kaikin tavoin onnistunut. Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat jäivät muistoksi hauskasta yhteisestä juhlapäivästämme.

Vuoden ravintolaksi 2021 palkittiin Varuskuntaravintola Hoikanhovi Kajaanissa.
Yllätysesiintyjä tanssitti leijonalaisia.