Liity Leijonalaumaan!

Etsimme päätoimipaikkaamme Kuopioon vaikituiseen työsuhteeseen taloushallinnon assistenttia.

Taloushallinnon assistentin tehtävässä vastaat yhtiötasoisesti osto- ja matkareskontran hoitamisesta. Hallinnoit matkustusportaalia ja toimit avustavissa tehtävissä myyntilaskutuksen osalta. Ylläpidät perustietoja niin talouden järjestelmien kuin tuotannonohjausjärjestelmänkin osalta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammattikeittiöiden maailmaan ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden toimintamalleja. Saat loistavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi. Sinulla on mahdollisuus kehittyvään urapolkuun kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisesti.

Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut ja sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä taitoa priorisoida. Toivomme, että haluat kehittyä taloustiimimme moniosaajaksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, tradenomi tai vastaava, ja työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään yhden vuoden ajalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Haluatko mukaan osaavaan ja innovatiiviseen tiimiin?

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 14.10.2018 mennessä osoitteessa rekry.leijonacatering.fi

Lisätietoja tehtävästä:
talousjohtaja Sanna Karppanen-Lokka
puh. 010 4320 131 tai sanna [dot] karppanen-lokka [at] leijonacatering [dot] fi