en
sv

Leijona Catering Oy käynnistää yhteistoimintaneuvottelut

Leijona Catering Oy:ssä on arvioitu koronavirusepidemian vaikutuksia yhtiön toimintaan ja taloudelliseen kehitykseen mm. toimintaympäristön äkillisten muutosten, asiakkaiden määrän ja ostokäyttäytymisen muuttuessa. Yhtiössä on käynnistetty yhteistoimintaneuvottelut 17.3.2020 tuotannollisin ja taloudellisin perustein.

Yhteistoimintatoimintaneuvottelut koskevat enimmillään 203 henkilöä ja yhtiössä neuvotellaan mahdollisista lomautustarpeista. Mahdolliset lomautukset toteutetaan alle 90 päivän mittaisina lomautusjaksoina siten, että Leijona Catering Oy:n asiakkaat palvellaan sovitusti ja ruokapalvelun toiminta jatkuu kaikissa olosuhteissa.

Yhteistoimintaneuvottelujen myötä työantaja pyrkii minimoimaan koronavirusepidemian aiheuttamat taloudelliset vaikutukset ja varmistamaan tulevaisuuden työpaikat Leijona Catering Oy:ssä.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo, p. 01043 20100 tai henkilöstöjohtaja Heidi Kolehmainen, p. 01043 20150​